Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewienkoles

najczesciej puszczaja sie brzydkie baby

Polecane posty

Gość pewienkoles

brzydkie i grube pasztety to najlatwiejsze i najchetniejsze dziury do ruchania. wiec nie bierzcie sobie za zony brzydkich czy grubych ktore poznaliscie przez net i zakochaliscie sie w charakterze z nadzieja ze beda wam wierne bo to tylko teoria. najczesciej puszczaja sie brzydkie i zakompleksione babsztyle a dla chlopa niewazne czy brzydka czy gruba, wazne zeby byla chetna, dobra w tych sprawach, miala fajne tzytze i dupe . dlatego brzydule ale odjebane makijazem i wyzywajace i wulgarne sa najczesciej kurwami i tirowami. ochydne mordy z zydowskimi nochalami jak steczkowskiej ale z fajnymi balonami i ciasnymi szparami. ladna kobieta nie potrzebuje dowartosciowania sie bo zna swoja wartosc. wiem o tym bo bylem z ladnymi i byly mi w 100%wierne a potem z brzydka(grube cialo itp) z ktora zechcialem byc po tym jak po 2letniej znajomosci przyzwyczailem sie do jej szpetoty i dzis dowiedzialem sie ze przez rok naszej znajomosci kurwila sie w burdelu za kase

Gość fdfgdfdsfsdfsfsfsfdsf
no pasztety najczesciej puszczaja sie z murzynami i innymi czarnuchami z poludnia :-O

Gość ja jestem piękną kobietą
i uprawiam seks na lewo i prawo. facieci są łatwi, lecą tylko na wygląd - bardzo szybko mi dają.

Gość aleeeeeeeeeeeeeeeeeee
brzydkie baby są zakompleksione i dupy nie dają.... te łaski ładne to se mogą wybierać...

Gość a u mnie w miescie
masz racje. ŁAdny I przystojny chłopak wg mojego gustu prowadzi smoka z 50 kilową nadwagą albo takiego bazyla ze szok!!

Gość DO pupcian
normalnej tzn? szukam normalnego chłopaka , myśle że mozemy się dogadać:)

Gość diannaaa
to prawda bo te brzydkie zakompleksione lampucery nie maja nic do stracenia i z zazdrości o urodę kolezanek podrywają ich mężów lub zajętych chłopaków żeby sie odegrać, zemscic i ulżyć.. podpowiem wam chłopaki że atrakcyjne normalne kobiety znajdziecie częsciej w bibliotekach, na zakupach, na mieście, na uczelni i w pracy, rzadziej na dyskotekach

Gość ytjtyjty
Pupciaan przewaznie te dojrzałe sa infantylne. Młodym infantylnosc jeszcze przystoi.

Gość pewienkoles
moja dziewczyna byla i jest brzydka tzn gruba, wredna na gebie itp a niedawno dowiedzialem sie ze jest dziwka! gadalem o tym z kolega, on tez potwierdzil ze ladne na zony a brzydkie do ruchania. ladna zna swoja wartosc i nie bedzie sie puszczac, brzydka jest zakompleksiona i chce sie dowartosciowac waleniem na prawo i lewo. dobrze napisal f......cos tam, z murzynami tez sie one puszczaja te jebane pasztety! a ze my faceci lecimy na dupe, tzytze i pizde gdy chce nam sie ruchac to kazdy wali czy to ladna czy brzydka, wazne ze ma dziure i jest chetna. a brzydkie sa zawsze chetne stad ich fenomen

Gość DO pupcian
Ja jestem z Sanoka, przez to że nie lubie osób które się przedmiotowo traktuja lub innych mam problem w tej dziurze znaleśc kogoś co szanuje siebie i innych

Gość pewienkoles
tak, brzydkie i odpicowane sa najczesciej na dyskotekach, straszne paszczury i niekiedy grube a wala sie w krzakach z przypadkowymi karkami jak kroliki. za piwo ma sie dowolnego paszczaka

Gość ytjtyjty
Pupciaan dojrzałą moze byc infantylna,bo czesto zachwuja sie jak dzieci.Emocjonalnie etz moga byc niedojrzałe

Gość pewienkoles
i dziwki ktore stoja przy trasach. jebniete na czarno/bialo/rudo/zolto z w wyzywajacym stroju, niekiedy grube, odjebane makijazem i do tego z paskudnymi ryjami

Gość gsdfsfsffdfsdfs
ale jak zajebiscie obciagaja takie grube paszczurzyce:) te paniusie to nawet do geby nie wezma. ja zdradzalem swoja nawet ladna zone z brzydkimi prostytutkami ktore robily doslownie wszystko, obciagaly z polykiem, dawaly do dupki. a zonka tylko narzekala ze ja obrzydza, ze sie boi itp, chciala tylko tradycyjne ruchanko.

Prostytutki to inna bajka - one muszą być dobre w tym co robią, bo inaczej nic nie zarobią.

Było nie było ale taka jest prawda. Bardzo łatwo taką do łóżka zaciągnąć a i w owym łóżku godzą sie robić naprawde praktycznie wszystko. W sumie jest tak dlatego że panny te raczej nie są w stalych związkach, bo faceci wola mieć u swojego boku ładniejsze i takie dziewczyny mając okazje na seks, nie zastanawiają sie czy wypada czy nie, gdyż przecież nie mają regularnego pożycia i nie wiadomo kiedy nastepna okazja moze sie powtórzyć. A że z reguły w łóżku robią wszystko co facet chce, wynika z tego że skoro nie imponują uroda to chcą zaimponowac poziomem perwersyjności, co faceta przecież bardzo kręci. Znów nie chciał bym uogulniać, gdyż wiele jest ładnych dziewczyn, ale niestety strasznie tępych i pustych, zapatrzonych w siebie lalek barbie, które też są dośc łatwe, jednakże zwykle podczas seksu są sztywne i boja sie że sobie tipsa złamią. oczywiście istnieją równiez kobiety najzwyczajniej w świecie szanujące się, niezależnie od tego czy są ładne czy mniej ładne, czy są grubsze czy szczupłe...

Gość do góry!!!!!

Gość nom ja jestem brzzydka a
podjelam prace jako prostytutka i mialam tez 4 sponsorow. mam 27lat a swoj "fach" rozpoczelam w wieku lat 18. myslalam ze majac srednia twarz i grube cialo moge zapomniec o tej roli ale pomyslalam ze zaryzykuje, nic nie trace przeciez. i ku mojemu zdziwieniu mialam wielu klijentow a kolezanki z agencji byly jeszcze szpetniejsze ode mnie co niektore.

Gość kuzwa to jak brzydcy musza
byc ci co je dymają?

Gość do kuzwa to jak brzydcy musza
wlasnie mylisz sie bo to najczesciej ci przystojni puszczaja sie z pasztetami bo kazdy chlop wyrucha mloda dziure nawet jak ta dziura ma ryj bazyliszka. te np laski do sponsoringu to najczesciej brzydkie dziewczyny ale utlenione/farbowane, wytapetowane i zgrabne chodz i niekiedy kaszaloty ale o brzydkich twarzach. znam sie na tym gdyz sama jestem brzydka i troche przy kosci a mam przystojnego sponsora a na dodatek zonatego, ale jestem zadbana mam tipsy, rude farbowane wlosy, fajny makijaz i ciuchy, jestem wydepilowana i robie wszystko o co mnie poprosi

Gość gość
ja jestem ładna 40 ka i nie moge znalezc sponsora,mlodo wygladam,ale mam male piersi ,cialko mi sie zmienilo nie czuje sie taka sexi.Coz z tego ze ładna jak nie doskonala,a chlopy mysla,ze jak ladna to i sexi bedzie,ale tak nie jest zawsze.