Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczoraj skasowali mi temat

czy wasi faceci gola sie pod pachami?

Polecane posty

a w zasadzie zmieniłam zdanie, golący się tam faceci to pedały!!! obleśne! faceci się staczają fuj

wczoraj skasowali mi temat>>> a ja nie pytam o twojego "faceta" pewnie cipsko w rozowej koszulce z postawionym kołnierzykiem które do kapiacego kranu wzywa hydraulika:D

Gość smutasek80
mój się nie golił...nie musiał

Mi tez moj snie mowi ogol cipke, sama wiem ze to wyglada estetycznie. On tez golil sie pod juz wczesniej zanim go poznalam. Ale jesli kobieta lubi wlosy to ok. Ja bym nie mogla byc z takim zarosnietym facetem

do panów, którzy się bulwersują: busz pod pachami jest bardzo nieatrakcyjny, źle to wygląda, nieestetycznie. sama buszu nie wyobrażam sobie mieć w tym miejscu, to samo w miejscach intymnych, gdzie nie mam lasu tropilaknego, a przycięte włoski, wydepilowane okolice bikini. nigdy nie oczekiwałam tego, żeby mój mężczyzna wygolił się wokół jaj na małego chłopca, ja również nie depiluję cipy na zero, ale granice muszą być.

ten ostatni niedziel- sa gusta i guscicki. Wlosy nie dosc ze sa obrzydliwe w pewnych miejsacach to jeszcze w utrzymaniu higieny przeszkadzaja...

"Ja bym nie mogla byc z takim zarosnietym facetem " Aleś ty inteligĘtna i dojrzała skoro naturalne włosy pod pachą mogły by stanąć na przeszkodzie związku... I chooj wam wszystkim oczy bo w tzipy to przyjemność.

Gość karmeneczek89
w takim razie ci co nie gola to fleje fuuu wspolczuje kobietki

Artefakt_Diabła jakie cipsko? :D mój facet nie chce się tam golić, umiesz czytać? nic nie wskazuje na to, że nosi różowe koszulki. taka mega pusta jesteś? wiem jak wyglądasz 😴 odpicowana blond lala, a okazuje się, że także fanka warkoczyków pod pachami.

ten ostatni niedziel Tobie juz podziekujemy. temat jest skierowany dla pań, a nie kryprogejów siedzących na kobiecych forach, szukających poklasku.

Niedziel...co z tego ze sie umyjesz i wypsikasz dezodorantem jak masz klaki to i tak sie zaraz tam upocisz a posklejane od potu wlosy to srednio przyjemny widok. Zwlaszca u kobie wlosy lonowe przeszkadzaja w utrzymaniu higieny miesiaczka itd.. I nie oceniaj mojej inteligencji po tym czy lubie wlosy.... Poprostu nie mogla bym byc z kims tak zarosnietym bo by mnie to obrzydzalo i tyle... ale mysle ze jak bym poprosila faceta o zgolenie to by to zrobil na szczescie nie musze bo moj facet jest cywilizowany :) i mimo ze goli pachy jest baaardzo meski i ma sekswone cialko:)

wczoraj skasowali mi temat>>> awięc jednak masz cipsko a nie fraceta buahahaha weź spierdalaj jebana zazdrośnico:D:D:D i sie juz neiponizaj bo nie ma nic żałosniejszego od brzyduli krytykującej piekne kobiety żal żal żal ale widac masz to na co zasłużyłaś...

Artefakt_Diabła nie umiesz się posługiwać niewulgarnym słownictwem, tylko od razu przeklinasz? trafiłam w Twój czuły punkt? piękno jest wewnętrzne i zewnętrzne, na zewnątrz jesteś odpicowana i tleniona, wewnątrz jesteś zepsuta do szpiku kości, wulgarna i opryskliwa. mogłabyś byś piękna na zewnątrz, ale i tak zawsze będziesz zapatrzonym w siebie artefaktem siedzącym na kafe do końca swojego życia. :D 🖐️

"żal żal żal" tego chyba nie muszę komentować :D:D🖐️

Gość xsx
caly wygolony :D nie bede z jakas spocona malpa sypiac bez przesady to smierdzi .

ha ha ha no i pewnei dlatego ze ejsteś piękna to pierdolisz o pięknie wewnętrznym a zapewne dlatego ze jesteś taka głeboka przypierdalasz sie do mojego wyglądu na temacie o goleniu pach:D brawo! i nie pisz już, oszczędź sobei wstydu dziewucho...

Ty też sobie go oszczędź, bo aż ręce opadają jak czytam Twoje posty :D nie tylko tu. :)

Gość bb;lupo92n
ten ostatni niedziel rany boskie co za idiota z ciebie

Gość moj ojciec ktory ma..
61 lat sobie goli:P co ze zdziwieniem stwierdzilam pare lat temu. i dobrze w sumie:D

Gość bb;lupo92n
Artefakt_Diabła nastepna debilka:D

Gość wwrrr
Sadie wygrala ten temat piszac, ze golenie nog to estia higieny u dziewzyn :D