Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananannn28

Nosicie dzieci karmione piersią żeby sie odbyło?

Polecane posty

Gość nananannn28

Mały ma 2 tygodnie, nie wiem czy nosić, czasem sie uleje.

Gość nananannn28
ale jak nosze to sie nie odbija tez tak mialyscie? do jakiego momentu nosić w takiej sytuacji

do czasu kiedy się odbije. u nas czasem trwało to 5 minut a czasem pół godziny. jak nie nosiłam to potem chlustał pokarmem jeszcze mocniej niż normalnie i zalewał się cały :O

Gość jadzanka
ja mam 4 tygodniowe dziecko, też karmie piersią i nie zawsze podnosze do odbicia, a nawet częściej nie podnosze. bo małej i tak sie rzadko odbija, a jak ją za długo trzymam to sie niecierpliwi... ani nie ulewa jej sie, wiec nie widze sensu zeby za kazdym razem podnosic. szczeególnie w nocy, bo tylko wybudza sie ze snu.

Kurcze, ja nie nosze wcale, a w noc biore do swojego lożka na karmienie i tak na leżąco sobie je i zasypia ;/ Czy to bardzo źle?

Moze mu sie odbic i zachlysnac. Ja sie balam zeby nic malej nie bylo. W nocy szczegolnie zwracalam uwage zeby a podniesc

Moim córom przez pierwsze 2 tyg się nie odbijało, a potem to tak głośno zaczęły, że śmiać się chciało. W nocy nie odbijałam, tylko kładłam na boku. Jak były niespokojne to wtedy nosiłam do odbicia. Noce dzięki temu były do zniesiania, bo się nie rozbudzały i po karmieniu spokojnie spały dalej.