Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepaląca mama

Rodzice którzy palą nie powinni miećdzieci

Polecane posty

Gość niepaląca mama

Nie rozumiem jak można palić mając małe dzieci. I nie chodzi mi o palenie przy dzieciach ale w ogóle o palenie. Przecież wiadomo ze substancje smoliste zostają na skórze, włosach, ubraniach i przytulając dzieci one to wszystko wdychają. Nie mówiąc już o chuchaniu na dzieci. A kobiety karmiące butelką bo chcą mieć możliwość palenia? MASAKRA! Tyton jest dla niektórych ważniejszy od zdrowia ich dzieci. Chyba im już mózgi wypaliły te papierosy!

Gość postaram sie być kulturalna
Stary, męczący, głupi temat. znów...

Tobie chyba też coś mózg wypaliło!nie popadaj kobieto w paranoję.każdy ma swoje słabości. Ty też masz pewnie takie. póki matka nie dmucha dzieciakowi w twarz i nie wtyka w zęby papierosa , nie robi nic strasznego

Gość niepaląca mama
to było oczywiste że palaczki w życiu nie przyznają się, że krzywdzą swoje dzieci

Gość dobromirrra
głupie baby mające dostęp do netu i siedzące na kafeterii nie powinny mieć dzieci :D🖐️

Gość Jnjujiojnoiknm
a co ci tak szkoda tych dzieci?? one dorosna i tez beda palily/ na bank

Gość postaram sie być kulturalna
zamknij fabryki papierosów samochodów, elektrownie, i wysypiska. bądź szczęśliwa.

Gość u89
mi nie szkoda ich bachorkow.

Gość a ja NIE pale i jestem z tego
Dumna!

Gość palacz nałogowy
nie przesadzajmy

Gość niepaląca mama
nie palę, ale chętnie zaglądam do kieliszka. ile tylko się da to wypiję.

Gość matacz..
Ty kolego ! moji dziadkowie mili 5 dzici , dziadek palacz zył lat 92 w wieku lat 78 chodził pieszo do Bytomia ! a babcia ...babcia zyje do dzis , ma za niedługo , dosłownie sekund piec 102 lata ! wiec darują nich sobie , ze palenie szkodzi , a bierne palenie tak samo ! szkodzi wiele rzeczy i lepiej zadbaj o te wazniejsze ! a nie czytaj i słuchaj pierdół !

Gość grube baby
grube baby które karmią swoją rodzinę byle jak przez co doprowadzają swoje dzieci do otyłości i cukrzycy a swoich mężów do wylewów i zawałów nie powinny zakładać rodzin. a dzieci powinno im się zabierać do domów dziecka.

Gość sakkkko
Nikt nie powinien miec dzieci! zaprzestanmy sie rozmnazac! co za glupkowaty temat. to jak twoja corka autorko bedzie palic i zajdzie w ciaze ,to co?zmusisz ja do aborcji?

Gość żona zaskoczona
mą palił przy mnie jak byłam w ciązy. Urodziłam zdrowe dziecko

Gość DO ZASKOCZONEJ ŻONY
w takim razie daj mu medal :o

ogolnie powinni przechodzic egzamin na rodzicow zanim nimi zostana, ale, ze zyjemy jak zyjemy to uwazam ze temat z d*** i niepotrzebnie bijecie piane.

Gość burakowa
Nie palę, nigdy nie paliłam i uwazam, ze powinnas sie, autorko, zająć swoimi prawami. Hitler juz tak chciał decydowac, kto bedzie miał dzieci, a kto nie - chcesz isć w jego slady?

Gość ggthetg
Istnieje cos takiego jak bierne palenie - wdychanie dymu tytoniowego samemu nie paląc. Mnóstwo osób chorych na raka płuc nigdy w życiu ani jednego papierosa nie zapaliło.

" to było oczywiste że palaczki w życiu nie przyznają się, że krzywdzą swoje dzieci" rozumiem , ze to się tyczyło mojej wypowiedzi. otóż ja sama nigdy w życiu nie paliłam. uważam tylko autorko, ze piszesz bzdury. Ktoś pisał o biernym paleniu- to odrębna kwestia do dyskusji. autorka czepia się nawet papierosa zapalonego z dala od dziecka. Moim zdaniem jest to popadanie w paranoje:skóra przesiąknięta nikotyna szkodzi dziecku. ale tak samo możemy powiedzieć , ze dziecku szkodzą wszystkie kupne produkty- bo pryskane, modyfikowane,szkodzi mu spacer wśród spalin(i nie mówcie, ze Wasze dzieci nie mają styczności ze spalinami). dziecku szkodzi wiele rzeczy. to ze kobieta zapali papierosa pod nieobecność dziecka nie jest zbrodnią. znam większe błędy popełniane przez matki, na które społeczeństwo patrzy z przymrużeniem oka.

Gość kokojambo
To znaczy, że mając dziecko matki mają być święte jak zakonnice? :o Może napisz idiotyczna autorko, że sex jest zakazany, bo grzeszymy:o Każdy ma jakieś nałogi i to wcale nie musi być palenie albo wypicie piwa:o Ciekawe czy ty jesteś taka świętoje.bliwa :o

Gość te autorko nnnnnnnnnnnnn
powiedz mi tylko jak ja czyli bierna nalogowa palaczka mam zaszkodzic dziecku jak pale na balkone i zakaz palenia jest w domu ? nosz jak mu zaszkodze czym ? 🖐️ patrz siebie swietoszko i tyle na temat

Gość kokojambo
No, bo ona myśli, że jak matka pali to przy dziecku i dym wydycha bezpośrednio na dziecko :D:D:D Trzeba mieć nasrane ;)

Gość burakowa
Moi rodzice obydwoje palili i nadal palą i ja sobie nie życzę uwag, ze powinno mnie nie byc na świecie. Nie kopcili w domu, nie dmuchali na mnie. Owszem, wolałabym, zeby nie palili, bo nie chcę żeby im to skróciło życie, ale zdecydowanie popieram ich decyzje o tym, żeby mieć dzieci

Gość snake33
Ale chyba przesadziłaś! Nie powinnu mieć dzieci, bo palą??? Zastanów się....

Gość im zabierac dzieciiiiii
kobietom samotnym winno sie odbierać dzieci, bo winny zastanawiać sie komu dają dupy

Gość ja pale
ale nigdy przy dziecku. autorka ma nawalone w saganie. o ile to nie prowo///