Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Pippi*

Gdzie kupić podkolanówki (Warszawa) ??

Polecane posty

Gość *Pippi*

Mojemu chłopakowi bardzo się podobają podkolanówki - niestety w internecie czy na allegro często dochodzi koszt wysyłki i nie zawsze do końca widaćjaki materiał i kolor, więc chcę kupić osobiście :) Gdzie w takim razie mogę zakupić podkolanówki dla dorosłej osoby? Nie sportowe, ale w paski, króliki czy inne wzory ;) I nie w sklepach dla dzieci, bo jednak mam te kilka kilo więcej i mogą nie wejśc... Najlepiej jakby któraś pani znała sklepy w Złotych Tarasach (lub ogólnie pasaże w Centrum) albo Galerii Mokotów. Nie znoszę chodzić po sklepach, byłam w New Yorkerze, HM, Cubusie, KappAhlu bo tam zwykle się ubieram - ale nie ma :(

Gość jaromira
a zwykla gatta albo sklepy z bielinza?

Gość *Pippi*
No nie. Muszą być bawełniane, a nie z materiału lycro-podobnego jak rajstopy :) A takie właśnie są w sklepach jakie podałyście...! Plus zależy mi na wzorach jakiś, najbardziej poszukuję pasków czerwono-czarnych. Kiedyś w H&M mieli takie (dwie pary w komplecie, jedna do wyrzucenia bo była jednokolorowa) ale to było ze dwa lata temu...

Gość *Pippi*
upup

tak przypuszczałam że musi być więcej wymagań niż tylko podkolanówki. na pewno będą w tym sezonie dalszy ciąg mody na grube skarpety w sandałach. ja ma swoje z cubusa na pewno by ci się spodobały jednak mówisz że nie ma. w venezianie, calzedoni i gattcie też mają grube muszisz poczekać tylko na pełne wejście kolekcji. ja mam sprzed 2 lat grube skarpetki bez palców z veneziany: http://moda.allegro.pl/podkolanowki-veneziana-bez-palcow-szary-czarny-i1206886297.html#gallery. koleżanka grube zielone podkolanówki z calzedonii. może oshyo? widziałam takie w reserved ale w poprzedniej kolekcji pewnie w tej także będą.

Gość było sobie dziewcze
W Calzedoni sprawdz. Tam zawsze jest duży wybór, i materiały dobre, ale niestety ceny dość wysokie. Pozdrawiam

Gość *Pippi*
No to sprawdzę tam, chociaż wydawał mi sięto "dorosły" sklep, a swoje wzroy znajduję w sklepach dla dzieci ;) Ale zerknę w piątek jak chłopak będzie, chyba oba sklepy sąw Złotych.

Słuchaj wpisz w allegro "Leg Avenue" nie wychodzi dość drogo. Sama mam dwie pary czarne z różowymi kokardami w różowe piszczele ułożone jak sznurowadła i czarne w białe kropki (miały być kokardki ale nastąpiła pomyłka przy pakowaniu i babka zwróciła mi różnice, te były 7 zł tańsze)

Polecam sklepy bieliźniarskie. Jak wejdziesz do jakiejś większej galerii to tam powinny być. Jeśli zależy Ci na dobrej jakości to pytaj się o firmę Knittex. Sama mam kilka par podkolanówek, zakolanówek i pończoch z tej firmy i jestem bardzo zadowolona :) Bardzo duża gama kolorystyczna, dobrze dobrana rozmiarówka i świetna jakość materiału. Nawet po kilku praniach wyglądają świetnie :)

nie wiem czy info kogoś zainteresuje ale wiem dlaczego autorka nie znalazła nic w h&m. po prostu nie było jeszcze nowej dostawy. teraz już są. np. grube białe.

Gość Renatkaa47
Ja zamawiam zawsze tutaj http://ekskluzywna.pl/piekne-nogi jak nie pasują mi jakieś egzemplarze to po prostu odsyłam nie ma z tym nigdy problemu, a wysyłka czasami jest darmowa jak się więcej zamówi

Gość karinka23
albo tutaj tez możesz podkolanówki i inne takie dostać: http://www.levante.pl/ ja też zawsze przez Internet, nigdy nie miałam problemu z kolorem ;) zawsze można też wysłać wiadomość, dopytać, poprosić o dodatkowe info, porządny sklep nie będzie miał z tym problemu :P