Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenkkkaa

Jej, pomóżcie.

Polecane posty

Gość Lenkkkaa

Wiem, że to już któryś temat z rzędu ale chyba potrzebuję indywidualnej pomocy. Jutro nowy rok szkolny i niestety nowa szkoła, liceum. Zawsze miałam jakoś problem z poznawaniem nowych osób, jestem nieśmiała i w ogóle.. poza tym w gimnazjum przeżyłam prawdziwą tragedię. Cała się trzęsę ze strachu normalnie, poradźcie coś..

Gość maturks4
Przygotuj sobie przyzwoity szkolny strój na jutro, umyj się i połóż spać. Jutro wstań i idź do szkoły jak normalny człowiek. A co niby ma się dziać w tej szkole? MOnstrum jesteś? Czy może tam smoki cię powitają?

nie martw sie wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Na pewno bedziesz miala w klasie jakies miłe osoby. A co sie stalo w gimnazjum?-jesli mozna wiedziec

Gość Lenkkkaa
Ogólnie nic.. po prostu nie lubiłam tej szkoły.. w liceum niby mam koleżankę, ale jakoś jej nie lubię za bardzo.. panikuję wiem.

Gość maturks4
Szkoły nie lubiłaś, koleżanki nie lubisz... A sama siebie lubisz? Bo może przestań się dziwić, że nie darzą cię sympatią

Gość Lenkkkaa
Nie powiedziałam tego. Czy wszystkich trzeba kochać? Widocznie różni nas światopogląd.

W gimnazjum przeżyłaś tragedie ale ogólnie nic????- nie kumam. Może ty sama nie wiesz o ci tak naprawdę chodzi co?

Gość Lenkkkaa
Powiedzmy, że chodziło o wytapetowane lansiary których znakiem rozpoznawczym były białe kozaczki

ok, a ty jaki masz styl? jak sie ubierasz? wyróżniasz sie z tłumu czy raczej jesteś szarą myszką?

Gość Lenkkkaa
Raczej normalnie i kolorowo . :D Nie chodzi mi o to by kogokolwiek obrażać, po prostu mam nadzieję, że trafię na mądrzejszych ludzi, moje gimnazjum dawne było istnym zbiorowiskiem, laski cieszyły się ze średniej 2.5 i planowały pójście do liceum. :)

Gość Lenkkkaa
Prymuską nie jestem, raczej strasznie leniwa. 4.4 i to naciągane na maxa. Humanistyczna.

Gość no i jak tam?
zajrzyj sobie do tematu pt "boje sie isc do szkoly 1lo" czy jakos tak :P wypowiedzialo się tam na pierwszej stronie pare osob, w tym ja, że naprawdę nie ma czego się bac ;) LO to nie gimnazjum. LO to najlepszy czas w zyciu, to imprezy osiemnastkowe, to wchodzenie powoli w dorosłość! każdy zajmuje się sobą a nie tym żeby dogryźć innym ;) wyluzuj a bedzie dobrze ;)