Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karafa5

czy ktores z was nie chcialy miec dzieci

Polecane posty

Gość karafa5

a w koncu jakos tak sie zlozylo, ze te dzieci sie pojawily i zmienil sie wasz punkt widzenia? sama nie mam dzieci. skonczylam niedawno 27lat i nie wiem czy chce, czy nie.

Gość kokojambo
Ja zawsze mówiłam, że nie chce mieć męża, a tym bardziej dzieci. Przyszedł ten moment kiedy wyszłam za mąż. Później było planowanie dziecka i poprostu poczułam instynkt;) Udało się za pierwszym razem i teraz moja mała ma 6 miesięcy;)

Gość kokojambo
U mnie wszystko przyszło pokolei z czasem;)

Gość karafa5
a jestes szczesliwa? czy zalujesz tego dziecka?

Gość burakowa
Ja nie chciałam, teraz jestem w ciaży i jestem całkiem zadowolona. Oczywiscie mam czasem mieszane uczucia, ale przeciez nie jestem robotem, mam prawo mieć obawy ogólnie uwazam, ze dobrze sie stało, bo sama bym sie nigdy nie zdecydowała

Gość kokojambo
Jestem przeszczęśliwa ;) Nie żałuję, bo mam kochanego męża i cudną córeczkę;) Zawsze chciałam mieć własną rodzinę i poprostu przyszedł na to czas. Wszystko potoczyło się tak jak to sobie zaplanowałam.

Gość karafa5
kokojambo, ale ejstes malo wiarygodnym przykladem: 19:41 kokojambo Ja zawsze mówiłam, że nie chce mieć męża, a tym bardziej dzieci. 19:50 kokojambo Zawsze chciałam mieć własną rodzinę i poprostu przyszedł na to czas. ;) sie zdecyduj

Gość kokojambo
W wieku nastoletnim trąbiłam, że nie chce mieć dzieci, męża. Później dojrzałam do tego wszystkiego:o A tłumaczyła ci się nie będę z moich życiowych decyzji;)

Gość karafa5
kokojambo. nie chce zebys sie tlumaczyla. po prostu napisalaś to sprzecznie. teraz uzupelnilas info i jest cool ;)

Gość kokojambo
No to już wiesz ;) Spoko;)

Gość faktycznie - kiepsie to bylo..
JA KIEDYS SIE KLNELAM ZE DZIECI TO ABSOLUTNIE NIE!!!! ZARZEKALAM SIE ZE NIGDY! A TERAZ ... BARDZO PRAGNE DZIECKA , ZMIENILO MI SIE TO GDY POZNALAM MOJEGO OBECNEGO FACETA... I CO? OD ROKU STARAMY SIE O DZIECKO I NIC.. POWOLI ZACZYNAM MYSLEC ZE TO KARA ZA TO MOJE GLUPIE GADANIE;/

Gość ekspresssso
Ja mam 25 lat, z facetem jestem 5 lat i nie chcemy miec dzieci, obydwoje

Gość faktycznie - kiepsie to bylo..
MI DZACZAL TYKAC ZEGAR BIOLOGICZNY JAK SKONCZYLAM DOPIERO 29 LAT. JAK MIALAM 25 TO BRONILAM SIE REKAMI I NOGAMI;)