Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam Was :)

do doświadczonych kateferianek

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Kochałam się z chłopakiem do konca z zabezbpieczeniem, jednak dostałam okres. W czasie okresu (@ trwa u mnie 5 dni) 4 dnia zaczelismy kochać się z chłopakiem, jednak szybko skonczylismy również z gumką. ANi raz ona nie pękła, w czasie mojej @ zdarzyło się też nam się też wejść penisem do środka jednak tak tylko na raz. Cykle mam 29 dniowe. Od kilku dni strasznie bolą mnie jajniki, i głowa. Od 2/3 dni pojawiła się większa ilość przeźroczystego śluzu jednak nie rozciąga się, ale jest go dużo dużo wiecej niz normalnie. Może to owulacja? Dziewczyny co myślicie? o ciąże chyba nie mam co się bać? Dziękuje Wam za odpowiedzi!

tak to jest jak dzeci sie dupcza i nie maja o tym zielonego pojecia a co my wrózki jestesmy???? zrób test albo do lekarza

mam 20 lat, jednak nie wyobrażam sobie ciąży. Studiuje, i nie stać mnie na dziecko. Zapytałam się tylko, jeżeli okres się nie pojawi to na pewno zrobie test ! A Was tylko proszę o pomoc, taką jaką ja często udzielam Wam. Inaczej patrzy się na swój problem, a inaczej na kogoś!

pytam Was :) skro udzielasz rad innym to powinnas to wiedzec czy jestes w ciązy czy nie !najlepiej zrób test w dniu spodziewanej @ to sie dowiesz

'nektarynkaa' tak jak napisałam powyżej innym okiem patrzy się na problemy dotyczące swojej osoby, a inaczej na problemy dotyczące kogoś, dlatego liczyłam na szczerą odpowiedź którejś z was !

pytam Was :) dziewczyno pisze ci mozesz byc w ciązy a nie muwisz jak masz regularne cykle to raczje to nie powina byc ciąża ale zeby nie wedzec kiedy ma sie owulacje zrób test w dniu spodziewanej@ to wtedy bedziesz wedziala bo tu nikt nie jest wrózka!!!jak sie uprawia sex to trzeba sie liczyc z konsekwencjami.

cyklu krótszego niz 29 dni nie miałam. i kurde no po okresie nie kochalismy sie do konca, tylko tak chwilkę 5 minut max. z GUMKA !!!

jeszcze z zabezpieczeniem które sprawdzaliśmy ! i bez wytrysku!

Gość werwena
W ciążę można zajść już w ostatnim dniu krwawienia, zależy kiedy u Ciebie zaczynają się dni płodne, ale skoro piszesz że pojawił się u Ciebie śluz to on pewnie zapowiada owulację, a w ciąży nie ma owulacji, w którym jesteś teraz dniu cyklu?