Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrreck_krk

No to się załamałem...

Polecane posty

Gość marrreck_krk

Chciałbym znaleźć dziewczynę, ale doszedłem do wniosku, że chyba trzeba czekać. Szukam porządnej dziewczyny, nie w głowie mi jakieś flirciki, czy przygody. Jeszcze studiuję, ale mam poważne myśli w głowie, zainteresowania i pasje. Niektórzy mówią, że trzeba wyjść, działać, ale to chyba nie tak. Nie ma okazji nawet, bo nie widziałem jeszcze dziewczyny w moim guście. Chyba nie pasuję do XXI wieku i jestem za poważny... :)

Gość marrreck_krk
Wiem, że takie użalanie się nad sobą nie jest dobre, ale mam nadzieję, że jakieś porządne dziewczyny dadzą w tym miejscu oznakę życia i dadzą mi nadzieję do dalszych poszukiwań. :) Bo ostatnio widzę same pijaczki i niedojrzałe dziewczynki..

wychodź wieczorem do Pubów, albo do clubów - albo zapisz się na jakiś kurs! :) pewnie poznasz kogoś wartościowego! ;)

Gość dziewczę z kafe
W pubach same pijaczki przecież :classic_cool:

Gość marrreck_krk
Może jak się kolejny rok akademicki zacznie, to będę gdzieś chodził. Pub, to może dobry pomysł, bo będąc na dyskotece, czuję że to nie moje klimaty. Znajdę jakiś lokal, gdzie przebywają tam też i dziewczyny w Krakowie.

Gość jejejee
ach mareczku juz myslalam ze to ty z wrocka :):P

Gość TH is IT KF
Bądz cierpliwy

Gość marrreck_krk
Nie, tu Kraków nadaje. :) TH is IT KF, zobaczymy...

Gość Prażynka_87
Nic nie szukaj.... miłość przyjdzie sama nieproszona....zaskoczy cie

Gość no to ja tezzzzz
ja chyba za stara jestem 30-tka mi stuknela:O ale ja jestem normalna :) chociaz hmm alkohol lubie to moze jednak nie...

Gość ika89
Na Twoim miejscu bym się tak nie przejmowała. Sama mam podobny problem, również w Krakowie. Podobnie jak Prażynka87 uważam, że "nic na siłę", im usilniej szukasz, tym trudniej Ci tego kogoś lub coś znaleźć. Ucz się, rozwijaj swoje pasje, a kiedyś na pewno przy okazji spotkasz jakąś fajną i porządną dziewczynę, która przypadnie Ci do gustu.

Gość jejejee
ja chyba za stara jestem 30-tka mi stuknela ale ja jestem normalna chociaz hmm alkohol lubie to moze jednak nie... buhahaha dobre :) to tez jestem nienormalna :P ciekawe ilu jest normalnych :)

Gość dfjdshfjdjddd
chlopcze skoncz studia a potem znajdz prace i dopiero kobiety szukaj. Teraz widocznie nie jestes zadnej potrzebny

Gość to jest przyslowie
wszechczasow "Nic nie szukaj.... miłość przyjdzie sama nieproszona....zaskoczy cie" Spodziewalbym sie po jakies malolacie , ale podobno 23 lata to juz dorosly wiek :O🖐️

Gość ale jestescie zjebami
juz zalozyles taki sam temat na ogolnym cioto.

Gość Prażynka_87
,, a kiedy przyjdzie na ciebie czas - a przyjdzie czas na ciebie - porwie cie wtedy wysoko tak do góry cie uniesie"

Gość ALEgancko
chlopcze skoncz studia a potem znajdz prace i dopiero kobiety szukaj. Teraz widocznie nie jestes zadnej potrzebny tak jak mowisz

Gość no z tym ze milosc cie sama zn
znajdzie to ja tez myslalam ze to tylko takie brednie naszych babc! Boze jak ja dlugo sama bylam 4 lata :( pozniej przestalam myslec a tak bardzo chcialam kogos miec , ahhh wrecz depresja mnie dopadla :P ale pozniej jakos prace mialam , tak czas uciekal i tak niespodziewanie milosc sama mnie znalazla :D teraz jestesmy ze sobom 4 lata :) Wiec jestem zwolenniczka nie szukaj na sile , bo im czesciej myslisz nic sie nie stanie , olej wszytsko zyj zyciem ciesz sie :) a sama cie znajdzie i ja to mowie a mam 24 lata :) choc wiem ze latwo sie mowi trudno w zyciu relanym :)

Gość no z tym ze milosc cie sama zn
a teraz jestemsy ze sobom 2 lata * mialo byc :D nie 4

Gość jejejee
SOBOM naucz sie najpierw pisać :]

Gość do no z tym ze milosc cie sama
ale wcześniej pewnie ruchałaś się po kątach ze swoimi fagasami