Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna:(

Problem :/ pls pomóżcie

Polecane posty

Gość Smutna:(

Chodzi o to, że mam 14 lat i przez to, że kiedyś się dużo grabiłam mam małego graba. Ja się "mocno" wyprostuje to nie widać, ale jednak mi to przeszkadza i mam pytanie, czy mogę coś zrobić żeby on zniknął? Proszę o pomoc :(:(:(

Gość miska closetowa
Są specjalne zestawy ćwiczeń korekcyjnych. Jednak jak masz już garba, to bierz dupsko w garśc i leć do ortopedy, bo ćwiczenia moga już nie pomóc. Nie zdziw się jak trzeba będzie operować kręgosłup, bo ma zwyrodnienia.

Gość musisz wyćwiczyć mięśnie
grzbietu, żeby utrzymały kręgosłup prosto. To ważne, bo za parę lat czekają cię zwyrodnienia i ból, leczenie i rehabilitacja.

nieraz są organizowane ćwiczenia korekcyjne w szkole po godzinie raz w tygodniu. ale to jeszcze jak byłam w gimnazjum. może w twojej szkole są takowe, zorientuj się. nieraz jest tak, że jeśli zbierze się chętnych w szkole to można zorganizować zajęcia o ile znajdzie się prowadzący, popytaj wfistów w szkole czy by była taka możliwość.

Gość miska closetowa
dziewczyna pisze ze ma juz GARBA, a nie lekką skoliozę. Obawiam się, że ćwiczenia w szkole tu nie pomoga. Lekarz! w trybie natychmiastowym