Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbifdnbirng

Żylak na odbycie ! Bezbolesny

Polecane posty

Gość nbifdnbirng

Jak to możliwe że mnie nie boli? I dlaczego lekarz przy żadnej z wizyt nic mi nie przepisał, nawet nie wspomiał o nim ? Jakie domowe sposoby ? Moge procto hemolan?

"I dlaczego lekarz przy żadnej z wizyt nic mi nie przepisał, nawet nie wspomiał o nim ?" a chodziłaś do urologa? :) ginekologa ta część nie dotyczy, więc dlaczego miał Ci odbyt oglądać? rozumiem, że jesteś w ciąży? Najlepiej idź do apteki, bo w ciąży to częsta dolegliwość i zapytaj, co można.

Gość nbifdnbirng
dzieki :) Myslalam ze ginekolog powinien sie tym zajmować Zdziwiłam sie bo mnie nie boli, tylko przy lusterku przypadkiem zobaczyłam taki żylak wystający

a to z kąd wogóle wiesz że go masz? a co do lekarza... to on raczej patrzy w cipke a nie na odbyt.

Gość nbifdnbirng
no wyczuwalny jest i widać zylaka. Poczekam do porodu juz tylko 2 tyg, i moze sie sam wsiąknie po wszystkim:) Niewiedzialam ze urolog sie tym zajmuje w razie jak nie przejdzie to pojde do niego, narazie nie mam zadnego pieczenia ani nic

Gość nie urolog tylko proktolog
sierotki...

Gość nbifdnbirng
hehe :) dzięki za poprawienie :P Nie znam sie na lekarzach :)

hehe rzeczywiście ja też się nie znam :) nbifdnbirng może lepiej nie czekaj, bo podobno przy porodzie jeszcze bardziej wychodzą???

Gość nbifdnbirng
sama niewiem, wstydliwy problem :P Pewnie jak to ja poczekam az zacznie boleć, szczypać itd :D Wtedy bede musiala isc :)

Gość koliaaaaaa
Chyba nie urolog tylko proktolog? I mi jak byłam w ciąży zrobiły się hemoroidy, przez zaparcia. Potem, już po porodzie trochę bolały, piekły. Stosowałam czopki, maści itp. Teraz po tylu latach nadal są, ale już od dawna nie bolą, ani nic ich nie czuję. Czasem jak zdarza mi się zaparcie, to wychodzą na zewnątrz, a potem znowu się choają i ich nie widać. Najważniejsze, że nie dają żadnych dolegliwości.

Gość nbifdnbirng
ja mam jeden na wierzchu ale nic nie boli cale szczescie:) A przed porodem tez Cie nie bolało tak?

wszystko przede mną, ale pamiętam, że koleżanka miała po porodzie jeszcze gorsze. Kupowała w ciąży jakąś maść, a po musiała silniejsze czopki brać

ja też się wstydziłam i nie poszłam, w okresie połogu się wchłonął i do dziś nie dał o sobie znać, zobacze za kilka miesięcy jak będę miała bliżej porodu czy się odezwie, i jeśli tak to chyba tym razem poradze się specjalisty, bo pamiętam że bardzo mnie to bolało.