Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oj bez przesady...

To gadu gadu to

Polecane posty

Gość ojeju :(
czemu???

kurva co to za moda jak czytam o tych opisach np mial w opisie lubie lody czy to znaczy ze lubi lody czy mam mu loda zrobić? albo wyslac mu minke ze mi smutno? albo on jest na gg i ja tez czy to cos znaczy? albo jak bylam wczoraj na gg, on tez byl ale zaraz zniknal czy to znaczy ze przeze mnie? noz kurva co za ludzie i ja myslalam ze to wszystko jakies 13nastolatki pisaly a okazuje sie ze z tego tez korzystaja np 30latkowie ja pier.dole porazka :-O

Mój były po rozstaniu odstawiał szopkę ze schodzeniem na niewidok, ile śmiechu z tego było. Ja miałam taki czas, że siedziałam na niewidoku, ale teraz już się nie ukrywam. Rozwalają mnie też ludzie, którzy ustawiają jakieś buziaczki dla nieistniejących osób, bo chcą wzbudzić zazdrość :D Rewelacyjny temat

lorika ty chyba jakas poj.ebana jestes a raczej na pewno ja pisze o tych poj.ebanych opisach na forum jak takie idiotki probuja analizowac co na gg sie dzieje ja gg nie uzywam, nie mam nawet tam konta bo to dla takich idiotek jak ty jest co nawet czytac ze zrozumieniem nie potrafia

sorry ale nie potrafie zrozumiec co sie stalo z 20-30 latkami teraz? bo problemy typowe dla 13nastolatek maja no kurva ze opis ktos zmienil to juz koniec swiata i co ten opis znaczy? a gowno znaczy prosze was ogarnijcie sie

mi nie chodzi o opis gg jakieś cytaty czy inne bajery jak tu niektorzy w sopce maja tylko mnie rozwala np wczoraj jakas dziewczyna pisala ze chlopak zerwal, weszła na gg a on w opisie ma your presence lingers here i sie zaczelo...... czy to o mnie było, czy mysli, czy kocha, czy wroci, czy wyslac buzkę, czy sama mam zmienic opis? itd itp i zdziwilabys sie to sie nie tyczy tylko nastolatkow wiesz sama nawet nigdy nie bylam na gg i po takich problemach to nawet nie chce byc bo to widze nie moj poziom

Gość lekarka Viola Lejzi-Arbajt
GG to szajs ale każdy ma niestety ten komunikator!