Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pytanko małe

Co to jest SEKS NADZWYCZAJNY

Polecane posty

Gość Mam pytanko małe

Ostatnio natknęłam się tu na temat, gdzie ktoś powiedział, że jego seks z partnerką jest zwyczajny i mało spontaniczny, bez urozmaiceń. Miałam tylko jednego partnera i nie umiem tego wszystkiego ocenić. Skupmy się na razie na domu, a nie plenerze, itd... Więc- czym się objawia ten nadzwyczajny i urozmaicony seks? Jak to najczęściej w związkach wygląda? Ludzie jednej nocy kochają się w jednej pozycji, czy powielają jakiś schemat? Sama mam za sobą seks oralny i dość sporo tych pozycji... Dlatego nie wiem, co jeszcze można robić... :/ Mam 25 lat. Co właściwie wiekszość mężczyzn lubi?

Gość Ehe wiem
oralny to lubia napewno

Nie ma jednoznacznej odpowiedzi, co lubi większość mężczyzn. Zwolenników orala jest tylu ilu jego przeciwników.

Gość Pęknięta guma
Faceci lubią rozwiązłe kobiety (z szacunku dla facetów nie powiem dziwki) :D :D :D

Gość czy ty przypadkiem nie jestes
dla mnie nazdywczajnt sex to np na plazy pelnej ludzi to np wtedy kiedy zadajemy sobie troche bolu ufajac z enie przekroczymy granic nadzwyczajny bo robimy to wszedzie na biurku na komodzie na pralce nadzwyczajny bo robimy to o roznych porach np w nocy o 3 jak sie jedno przebudiz to atakuje drugie albo nad ranem w ciagu dnia nadzwyczajny bo codziennie nawet czasem 2 razy nadzwyczajny bo raz subtelny spokojny a raz ostry zwierzecy i n amietny nadzwyczajny bo przepeliony uczuciami emocjami i bliskoscia nazdywczjany bo jestemy idealnie dopasowani charakteriami pogladami na zycie temperementami nadzwyczajny bo nie zna wstydu i pruderii bo kazda strona jest otwarta na nowe doswiadczenia doznania i fanatzje drugiej osoby nadzwyczajny bo nie zna granic i zahamowan nadzwyczajny bo zawsze czujemy sie sexualnie spelnieni i zaspokojeni

Gość czy ty przypadkiem nie jestes
"seks z partnerką jest zwyczajny i mało spontaniczny, bez urozmaiceń." ja to zrozumialam tak ze zawsze jednakowe pozycje ten sam shcemat jakas nuda brak fascynacji namietnosic brak pomyslu zawsze moze np tylko raz w tyg kiedy zona dopuszcza meza i to zaw sze np w nocy zero spontanicznosci czyli np jak maz cos gotuje to zona nie podejdzie i go nie zaatakuje bez urozmaicen to tez np sam stosunek bez jakis pieszczot bez orala anala bez celebracji przyjemnosci drugiej strony itd itd