Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet zdradza...

Jak poznać że facet zdradza?

Polecane posty

Gość facet zdradza...

Dlaczego facet potrafi zdradzać kobiete którą kocha?..... Czy jest cos co sprawi że facet przestanie zdradzać?... jestem w drugim związku i chce uniknąć zdrady...:( pomóżcie...

Jśli cię zdraza to znaczy że znudziłaś mu się, może wasz życie jest zbyt monotonne i rutynowe, muisz coś zmienić, zchowanie bądź czasami nieprzyidywalna, zaskocz go czymś nowym, i NIE okazuj zbyt dużedo zainteresowania. Bądź bardziej tajemnicza. i daj sobie spokój z jakimiś randkami w restauracji, trochę wyobraźni. To jak słuchanie tej samej piosenki codziennie, po jakimś czasię się znudzi wręcz Obrzydzi, ięc trzeb zmienić CD. Albo problem z Seksem? Rutyna, coś poszło nie tak, pamiętaj że bez powodu nie zdradzi a jeśli zdradzi to jest to tylko Twoja wina bo nieświadomie bądź świadomie dałaś mu powód do tego typu zachowania, jeśli raz cię zdradzi to zapomnij o związku, jestem facetem wiem co mówię.

Gość facet zdradza...
hm....zyję z nim 10 miesięy od jednym dachem....niestety dziwne "przypadki" z kobietami miał...ale mówi że za rękę nie złapałam a więc że nie ma żadnych dowodów...mądrze npisałeś-czy możesz jeszcze chwile zostac?chciałam jeszcze chwile porozmawiać....

Gość facet zdradza...
Continue-prosze odezwij się.... widzę że jestes mądrym facetem,mam jeszcze kilka pytań....

Powiedź też czym on się zjmuje w pracy, chodzi mi o kontakty z kobietami w parcy i czy ma Dobre Tzw przyjaciółki

Gość facet zdradza...
mam około 40...masakra:( ale podobno wyglądam bardzo młodo... mój facet miał bardzo bujne życie....ale twierdzi że mnie kocha i dla mnie sie zmienił...tylko żę.... na imprezie gdy był pijany jakas laska stała wtulona między jego kolana na stojaco.... w komórce miał fotki jakiejs kobiety która nie widziała że robi jej fotki....podczas pracy-jest przedstawicielem handlowym-zaczepił,a później juz się spotykał z laską...niby tylko rozmowy,kawa-wiem,bo z nia osobićie rozmawiałam...gdy nie było mnie w domu 2 tygodnie-nawiązał internetowa znajomość...wysłał fotki...ale za duża była odległośc między nimi...

Gość facet zdradza...
i on na to wszytsko-e ja sobie coś wymyślam,że przysięga że nie zdradził,że nie zna inie widział na oczy żadnej kobiety...że to ja niszczę związek bo ciągle cos wymyślam...wypiera się w żywe oczy i przysięga że nie wie o co chodzi..... a ja mu wybaczyłam,bo może to tylko takie spotkania koleżeńskie....może juz tak nie robi...ale niestety-ciągle teraz czuwam,nie potrafie mu uwierzyć....a on że to moja chora wyobraźnia,że nie złapałam go za rękę i nie mam dowodów.... a ja mam rozmowe nagrana z laską jak ja woził samochodem w czasie pracy,itp.-a on że to nie dowód,bo ktos mógł ja podstawić...

niespecjalnie widzę przyszłość tego związku .

Gość facet zdradza...
mówi że kocha....że boli go jak ja ciągle mu teraz nie wierzę....ale-załóżmy że miał tylko jakieś tam grzeczne spotkania na rozmowie,czy on zrozumiał że źle robi?że ciepriałam i cierpię przez niego?czy jest szansa że juz tego mi nie zrobi?.....jak to można poznać?....ja tak bardzo chce o tym zapomnieć i zaufac na nowo....:(

Gość facet zdradza...
ta laska z którą sie spotykał niby tylko na rozmowe,na kawe-to jej relacja- mówiła że to tylko spotkania były koleżeńskie,2-3,że nie powinnam byc taka zazdrosna o koleżanki jego....a to jakas kobieta prosta jak drut,brak kasy widzę,bo prosiła go aby kupił jej frytki...

Gość facet zdradza...
co ja moge zrobić-aby facet mnie nie zdradzał?....mam dziwne wrażenie że on kocha-ale nic złego nie widzi w takich spotkaniach,nie czuje że krzywdzi,że to świństwo.... seks mamy uważam bardzo udany,jestem temperamentna,itd.... co robić-aby zrozumiał że mnie krzywdzi...zeby nie zdradzał mnie?...

lubi się otaczać kobietami ..więc niczego dobrego nie wróżę.

Gość facet zdradza...
hm...uważa że każdy facet taki kobieciarz jest,ale nic w tym złego nie ma-bo kocha mnie i nie zdradza mnie-i w tym momencie gdy to mówi-przysięga mi to....:( jest przedstawicielem do salonów fryzjerskich....same fryzjereczki w różnych miastach....

Pamiętj że facet w tym wieku Już się nie zmini, nawet jeśli będzie chciał To harkteru NIE zmini, wcika ci typoy kit, pondto jest przedstawicielem więc ma tzw: Gadane i Brdzo dobry kontkt z kobietami, w tym wiku tego nie da się zmienić, jeśli tak jak npisałaś oz zgauje te kobiety i robi zjęcia to100% którąś z nich zabaił się jeśli nie to i tak to zrobi, harakter swoje przyzwyczajenia styl życia, A dlaczego jest po przejściach?? Domyśl się ? Prawy i tak on ci niepowie Pozatym za krótko razem jeteście, więc jesteś kolejną przygodą, tymczsowąotoją czy toporą Mój kolega sprzewca ma żonę i dziecko a puka kobiety w pracy na prawo i lewo.

Gość facet zdradza...
mowi mi że mam mu ufać-bo inaczej rozbijam związek,że długo tego nie wytrzyma że mam jazdy według niego o nic....bo nie mam dowodów-

jak ktoś mówi przysięgam to ja takiemu dziękuje ..ma facet gadane a Ty mu wierzysz .

A oskarżony w sądzie Też przysięga że to nie onzrobił. KŁĄMIE cię, nie bądź naiwna.

Gość facet zdradza...
a może to ja sie czepiam...

i jeszcze potrafi powiedzieć że nie masz dowodu ..no jak nic Cie zdradza ..:)

i ty jeszcze u siebie winy szukasz? wtym momencie tracisz godność honor, nie możesz byś piekiem na posyłki, to już jest taki typ faceta, tak czy siak, okręci cię wokół palca,po tymco móisz to już cię mocno zbjerował, aletopypowe, ciąż kobiety na to sięnabierają.

posłuchaj on Cie poznał i wie jak Tobą manipulować a Ty mu jeszcze na to pozwalasz ,przytakujesz i męczysz się . Będziesz musiała stwardnieć i podjąć odpowiednie kroki .

On już wyczół że jesteś słaba i to skutecznie wykorzystuje, ale cóż twój wybór, jak się trafi na naiwną kobiete zbyt ufną uległą to się ją wykorzystuje do puki się da, Takie życie, aty nawet się nie bronisz. On wygrał

Nie odpisujesz, a to znaczy że się zastanawiasz lub jesteś załamana, pokojnie, przejdzie ci, nie ten to bęzie następny, no chyba ża się godzisz na jego wrunki i chcesz być tak tak traktowana. Twój wybór. Poodzenia.

Gość facet zdradza...
A tak wogóle to wczoraj się spiłam bo mam maly problem z tym niegroźnym nałogiem. Sama nie wiem po co to wszystko napisałam i jest mi wstyd za takie uzewnętrznianie się. Teraz mam mega-kaca i jak czytam co napisałam to jest mi coraz gorzej. Wiem, że nie jestem atrakcyjna i młoda, w przeciwieństwie do mojego faceta, i zdaję sobie też sprawę, że on jest ze mną tylko i wyłącznie dlatego, że jestem dosyć zamożna. Dziękuję za rady ale już muszę jechać do sklepu po piwo, ponieważ mnie bardzo suszy po dzisiejszej nocy. Pozdrawiam.

Gość facet zdradza...
facet zdradza...-ktos podszył sie pode mnie.Ostatniego postu ja nie pisałam.żenujące że komus sie chce takie głupoty wypisywac-i bawic sie tym-że ktos ma kłopoty...:( Dziekuję za porady....musze to wszytsko przemyśleć.... Ciągle męczy mnie mysl-czy mozna zrobic coś-ja jako kobieta-aby facet jednak sam od siebie nie chciał mnie zdradzać....:( czy jest jakis sposób na to?....:(

Gość facet zdradza...
Dziekuje za Wsze rady...to nie jest tak-że ja jestem słaba,że wyczuł i wykorzystuje to...chociaż po części może i macie racje...Ale ja wierzę w miłość...kocham go,i możę stąd czerpię siły...chociaż juz nieraz chciałam z tym skończyć....On zapewnia mnie-że tez mnie kocha....Jakoś człowiek chyba musi uwierzyc w miłość...dac szansę...Oficjalnie-nie przyznaje się do niczego...że to poszlaki,itp. Ja wciąż mam nadzieję-że gdy zobaczy jaką jestem dobrą,wierna,kochajaca kobietą-zmieni się...

Znajdź normalnego faceta a nie lovelasa który robi Cie w balona swoimi milutkimi kłamstwami i utrzymuje sie z Ciebie, pewnie jeszcze z tych pieniędzy stawia drinki małolatom zanim je przeleci.. Spójrz na siebie, zachowujesz się jak głupia naiwna nastolatka, jakich jest pełno na tym forum.. Proszę Cię, nie zniżaj się do ich poziomu.. Idź na szkolenie z asertywnosci, nie wiem.. do grupy terapeutycznej ofiar toksycznych związków.. jak piszesz że masz kasę możesz wszystko i go olej równo. Takimi stwierdzeniami co piszesz uświadamiasz wszystkich że kobiety są głupie i po co Ci to? 3maj się! :)

No jest jeden jedyny sposób- musisz być dla niego "wszystkim" i być najważniejsza w jego życiu. A czy tak jest, to już sama musisz sobie odpowiedzieć.