Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet zdradza...

Jak poznać że facet zdradza?

Polecane posty

Gość facet zdradza...
hm....zastanawiam się nad tym co piszecie...I po części się zgadzam,ale tez nie rozumiem....Fakt,mieszka u mnie,finansowo jestem niezalezna,nic z jego "kasy" absolutnie nie mam... Możecie i macie rację-ale pytanie,gdzie w tym miłośc?....przeciez go kocham...Dwa-fakt,nie złapałam ich razem na ulicy,gdzies tam,przysięgał na życie ojca że nie zdradził mnie...że nie zna ich...że to jakies pomówienia,itp... Może skończył z nimi.....może zrozumiał ile łez przelałam...ile to spokoju między nami zniszczyło...może zozumiał....Mam 36 lat-może w końcu cche sie ustatkować..... Jak można z kims byc i nie ufac mu?...:( myslę że wiele kobiet ufa....i dzięki temu istnieje związek...nawet jeśli on zdradza-facet swa kobietę- to jesli ona nic niie wie,ufa mu-w związku sie układa?.....sama juz nie wiem co myśleć,mam mętlik w głowie...:( może ja sie czepiam....a nie powinnam...bo oficjalnie nic sie nie dzieje złego....tylko to co sie dowiedziałąm od kogos tam...a póżniej z tymi dwoma kobietami rozmawiałam...ale one zarzekały sie że nic między nimi nie było,tylko rozmowa,kawa....

Gość do continue
czyli jak facet zdradza kobiete to juz nie kocha jej ?

Gość facet zdradza...
podobno facet to takie stworzenie-że potrafi kochac nadal swa kobietę-mimo że ja zdradza...i dla niego to TYLKO zdrada....ale dalej kocha swa laskę....

Gość Gąsienica oczkowa
Tak, właśnie tak..............to jest istota problemu

ODP: To że zradza to nie znaczy że nie kocha, bo wiele facetów kocha swoje żony jednocześnie zdrzając je, to forma odskoczni etc. Przykład: Kolga ma żonę idwoje dzieci, są szczęśliwą rodziną kochającą się na wzajem i wspirają się w trudnych chwilach ale ON od czasu do czasu puknie inną kobitę czy pojdzie na loda do 20 letniej laski poczym wraca do domu i wszystko jest normalnie tak jak było wcześniej, Szczęśliwa rodzina (żona dopuki nie wie o tym to wszystko jest na miejscu) Ale w życiu różnie to bywa, są różne nieszczere osoby i krętacze, kwestia tkwi w tym w co uzierzysz. Może on mówi prawę może kłamie, Jaką masz pewność? Idziesz na ślepo i itacisz godność i honor tylko dlatego by go zatrzymać przy sobie? Aczkolwieg sa pary które są razem idoszli do porozumienia żeby ona czy on uprawiał sex z innymi, tylko tu wszystko jest wiadome i za porozumieniem obu stron . Ty jesteś poprostu zakochana jak nastolatka i bojsz się że cię może zostawić, zdejmnij Klapki z oczu i pojrz jale są Realia.

Gość też mi problem
prosto mozesz sprawdzić,czy facet zdradza.Sposób pierwszy jest bardzo skuteczny i dokładny.lecz też i dośc upierdliwy.Zważ mu po prostu jajka ,przed wyjsciem,na wadze laboratoryjnej i potem drugi raz po powrocie,za każdy gram ubytku,wal w mordę śmiało.Sposób drugi,zawsze po powrocie właź z nim do wanny,jak mu jaja pływaja,no cóż,zdradził,hahahaahaha

Gość facet zdradza...
hm...... czyli lepiej nie czuwać,ale biernie ufać dla zasady dla świętego spokoju....czyli lepiej nie wiedziec niz wiedziec-aby w zwiazku grało?... jaki honor?......to kazde spotkanie faceta z kolezanka nalezy traktowac jako zdrade?....bo inaczej nie mam honoru?.....

Gość to zalezy od tego jak facet
jest cwany: - ja rozne kwiatki przez przypadek odkrywalam, najpierw przypadkowo, pozniej w czasie przeszukiwan - najgorsza jest mysl, ze to byc moze wieszcholek gory lodowej, bo jak sie zdradza, to sie dowody usuwa - tel. moze byc na wieszchu zeby podejrzen nie budzic, to wszystkie wazne rzeczy od reki kasuje i nawet jak go sobie do lapek wezmiesz to nie bedzie afery robil - prezerwatywy moze kupowac na miescie i tez nie znajdziesz, bo albo zluzywa od reki, albo u panny zostawia, albo wyrzuca, byleby do domu nie niesc - zdecydowany spadek libido - zmeczenie i dluzsze godziny pracy (praca i pie**olenie na boku mecza) - moze byc albo bardziej klotliwy albo wrecz bardzo mily (czuje sie winny lub chce ci wynagrodzic to co robi na boku, ewentualnie robi to aby nie wzbudzac podejrzen) - z panna moze sie komunikowac w okreslonych godziach, jesli uprzedzil, ze ma dziewczyne - brak rozmow - nie odbieranie telefonu od ciebie, gdy jestescie oddzielnie - odbieranie, oddzwanianie po dlugim czasie (tlumaczenia rozne - byl w lazience, w pracy zajety itp.) - jak juz go namowisz na seks, to moze inaczej dotknac, czyms zaskoczyc - od wszystkich czegos sie uczymy,kreatywnosc wzrasta - banalne dowody: malinki, slady szminki, zapach kobiecych perfum na ubraniu, wlosy, - nagle zakladanie hasel na komputer, tel itp. - jakies sugestie ze strony znajomych - czesto ludzie sa zyczliwi - sprawdzaj co sie da: kieszenie, tel., komunikatory - jesli masz tylko dostep - jak juz cos znajdziesz, co trudno uznac za nieszczesliwy zbieg okolicznosci, to i tak ci bedzie wmawial, ze prawda jest inna: ktos sie pomylil i zle wyslal wiadomosc, zaszpanowac chcial i historie zmyslil - jak jest dobrym manipulatorem, to zrobi to bez mrugniecia okiem i bedzie tobie wmawial, ze w paranoje popadasz przede wszystkim nic mu nie mow, bo zrobi sie czujny i bedzie bardziej pilnowal, obserwuj i sprawdzaj - tylko tak zeby sie nie domyslil, im bedzie bardziej pewny siebie, tym szybciej blad popelni nie ma jednego okreslonego symptomu, to jest caly zestaw subtelnych sygnalow cos musialo sie stac, skoro podejrzen nabralas wazne jest tez to jak cieple relacje byly wczesniej miedzy wami - czesto w zdradzie szuka sie ucieczki i niech nikt nie umoralnia na temat prywatnosci - jesli ktos zasluzyl, to trzeba kontrolowac, bo tylko tak czasem mozna sie dowiedziec niestety na goracym uczynku bardzo trudno jest przylapac, bo nie da sie byc z kims 24h/dobe przez 365dni, ale slady da sie znalezc tylko uprzedzam - swiadomosc daje ostro po mordzie, boli strasznie