Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziadzikuska

facet chodzi w butach

Polecane posty

Gość madziadzikuska

facet chodzi w butach, wiec trzeba mu je kupić. znalazłam takie: http://allegro.pl/show_item.php?item=1200341419 co myślicie? nie szkodzi że używane, jemu to nie przeszkadza. powiedzcie czy to dobry but i okazja bo ja się w ogóle nie znam.

Nie powinnaś kupować mu używanych butów. Każde buty dopasowują się indywidualnie do właściciela, jeden człowiek chodzi tak, drugi inaczej, wkładka się dopasowuje. Dlatego kupuje się nowe buty bo używane nie dość, że przez obcą osobę to jeszcze mogą być baardzo niewygodne poprzez dopasowanie do wcześniejszego właściciela.

Gość madziadzikuska
jeśli sa krótko noszone to jeszcze nie zdązyły się dopasować do poprzedniego właściciela

reklama bo niby skąd masz taką wiedzę? nie można napisać po prostu że chcesz je sprzedać?

buty po kilu razach będą już dopasowane a tym bardziej jeśli to facet bo jest cięższy. no wybacz ale te buty na pewno nie były założone kilka razy. Moje po 2 miesiącach noszenia wyglądają dużo lepiej..

Gość NIGDY NIE KUPUJ butów w necie
buty trzeba KONIECZNIE PRZYMIERZYC !!! i dopiero jesli znajdziesz odpowiednie i znasz ich dokladne oznaczenie modelowe - mozesz szukac ich w sieci (bo przez internet zazwyczaj jest taniej).

Gość mam 3 ołówkowe
spamujesz linkiem do swojej aukcji na allegro, pewnie chcesz, żeby ludzie podbili cenę tych koszmarków :O