Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muminka001

Mówią zostaw go bo ..?

Polecane posty

Gość muminka001

Każdy pyta kiedy ślub 6 lat razem on nie chce Mówią mi zostaw go to widocznie nie ten ,inny to by się dawno oświadczył nawet mama jego powiedziała ,że mi robi nadzieje czemu nie chce się ożenić ze mną itp....... Wiem o tym ,że on nigdy się ze mną nie ożeni ,a tak za 5 lat chcialabym mieć już męża i dzieciaki czy warto dalej z nimbyć skoro wiem ,że nie będe jego żoną ?Mamy po 25 l

Gość justinnnn
pogadaj z nim szczerze, ze masz 25 lat i myslisz o powaznym zyciu, ze trzeba sie zdecydowac na cos a nie spotykac sie jak małolaty przez kolejne 5 lat. zobaczysz jego reakcje i bedziesz wiedziala co dalej robic... pozdrawiam

Gość oooooooooookoooo
nigdy sie nie ozeni bo? tak Ci powiedzial? nie chce z Toba czy w ogole? ja tez nie chce slubu a jestem kobieta, i nie dlatego, ze faceta nie kocham, dla mnie slub jest zbedny. Jak sie jest z kims szczesliwym ten papierek nie robi zadnej roznicy. Sama piszesz, ze chcesz za 5 lat - to moze poczekaj? chcesz przekreslac udany zwiazek tylko po to by dac sobie zrobic dziecko i wyjsc przed oltarz w bialej sukni? a co jesli nie znajdziesz porzadnego kandydata? bzykniesz sie z byle kim, zeby rodzice i rodzina nie marudzili ze jestes sama?? To Twoje zycie, nie ich! Facet w wieku 25 lat nie mysli o takich zreczach jak slub czy dziecko! oni dojrzewaja troche pozniej, wiec moze warto dac mu czas? jesli rozstaniesz sie z nim po 6 latach zwiazku tylko dlatego, ze Ci sie nie oswiadczyl to pewnie mentalnie nadal jestes 15 letnia dziewczynka...

Gość jejku, ja też zosatwałam
faceta po 6 latach.... nie dojrzał do zwiazku formalnego, obiecywał złote góry a tak na prawdę... bał sie odpowiedziqlności. na koniec sam mi powiedział: gdyby miał z tego wyjść slub, to już dawno by był....

Gość muminka001
Rozstawac sie nie musze będę sie własnie zachowywała jak 15 latka nie jak żona nie będęnic w domu robila po co? jak nie chce mieć żony to nie będę mu usługiwała

Gość oooooooooookoooo
jak nie chce mieć żony to nie będę mu usługiwała a Ty na wsi mieszkasz czy co?? to tylko zony "uslugują"?? ja kocham mojego faceta wiec dla niego gotuje, wiec posprzatam mieszkanie, zrobie zakupy. Chcesz sie teraz zrobic zołzą bo sie nie oswiadczyl? a moze chcesz go w ten sposob zmusisc do slubu? wiesz ze nic dobrego z tego nie wyjdzie. Sluchaj dalej rodzicow a szybko sie rozstaniecie. Ty zaciązysz z jakimś palantem, bo przeciez dziecko i slub sa najwazniejsze...

Po Co Ślub ? Zyjecie 6lat i jest dobrze bez ślubu, a teraz to go wystraszyłaś Ehh