Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xafrodisiacx

ANGLIA ..........

Polecane posty

Gość xafrodisiacx

Mój maz chce wyjechac do anglii poniewaz tu w pl trudno o dobra prace. mam obiekcje poniewaz nie znam jezyka . a pozatym mam dopiero 20 lat i nie wiem czy dam sobie rade. Tymbardziej ze mamy malutka coreczke (9m). Czy jest ktos kto wyjechal i nie zaluje?? Jak tam jest? dzieki z gory

jeśli chcecie tam jechać to musicie mieć zapewniona pracę i miejsce do mieszkania inaczej szybko wrócicie do Polski

Gość xafrodisiacx
tam jest jego wujek ktory mu prace zalatwil..i mozemy u niego pomieszkac przez ten czas az sobie czegos nie wynajmiemy. ale nie wiem jakie tam jest zycie ...

Gość coś czuję,że rozmawiałaś
Dziewczyno,jest wiele for internetowych o życiu w UK.Nawet na kafe jest dział temu poświęcony.Poczytaj sobie.Ty napewno do pracy nie pójdziesz bo masz malutkie dziecko.Jednak możesz poszukać sobie szkoły językowej i uczyć sie angielskiego.Są specialne grupy dla mam z maluszkami,gdzie dzieci sie bawią a mamy w tym czasie szkolą język.Jak bedziecie mieszkac w małym mieście to dacie radę wynając coś samodzielnie i żyć.Mąz wyrobi HO i może się starac o benefity,jeżeli jego zarobki będą niskie.Dacie radę.