Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andziazawsze

usuwanie nadżerki cena

Polecane posty

Orientujecie się jaka jest cena usuwania nadżerki.Koleżanka mówiła że jej ginekolożka powiedziała że 800zł ale wydaje mi się to bardzo dużo.Kiedyś słyszałam że ten zabieg kosztuje około350zł.A może jest on refundowany?

no pewnie że jest refundowany ja miałam usuwaną w gabinecie zabiegowym u mojego lekarza bo nadżerka nie była duża ...ale chodzę do lekarza na ubezpieczenie a nie prywatnie

Gość jest refundowany
nie wiem czy wszystkie możliwości usuwania sa refundowane ale raczej tak skoro np wymrażanie jest:)

Gość jest refundowany
oczywiście jeżeli masz ubezpieczenie

jak miałam nadżerkę, to pani ginekolog dała mi receptę na fiolkę z jakimś tam kwasem odpowiednio stężonym, niestety nie pamiętam nazwy bo to było kilka lat temu. Przy następnej wizycie zaaplikowała mi go na nadżerkę i koniec. Pamiętam że ten kwas na pewno kosztował mniej niż sto złotych, a lekarz do którego wcześniej chodziłam chciał mi zrobić wypalankę za 350 zł Dowiedz się czegoś o tym leku i zrobią ci w ramach NFZ, przynajmniej powinni

acha, zapomniałam dodać że nic nie bolało, żebyś sobie nie pomyślała że mi tam jakiś kwas wlała :)

Gość odpowiedz już znasz
Solcogyn, nazwa tego kwasu, na receptę

Gość odpowiedz już znasz
czasem trzeba ten kwas zaaplikować kilka razy, na mniejsze nadżerki czasem wystarczy jedna aplikacja