Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona zona

Caly czas gapil sie na inna

Polecane posty

Gość zraniona zona

Od owego wydarzenia minelo juz prawie tydzien, a ja jeszcze nie potrafie dojsc do siebie.Tak bardzo mnie to boli. A mialo byc tak super.Slonce, plaza i my.Slonce bylo, plaza tez i niestety upokorzenie, ktorym raczyl mnie poczestowac moj maz.Caly dzien gapil sie na jakas laske, rozumiem, mozna spojrzec sie na fajna dziewczyne, przeciez wszyscy mamy oczy, ale zeby stac jak ten palant i gapic sie caly dzien.Widzial tylko ja, wychodzil z wody, pierwsze co robil, to sie na nia patrzyl,ja juz nie bylam wazna, nie widzial nawet jak mu machalam, bo akurat jego nimfa wychodzila z wody, wiec trzeba bylo na niej zawiesic oko.Kocham go, a jednoczesnie nienawidze.Jak mam rozumiec jego zachowanie,ze juz mnie nie kocha, ze znudzil sie mna, a moze ja po prostu nie rozumie mezczyzn.Moze jakis facet moze wyjasnic mi zachowanie mojego meza, bo sama nie wiem co juz o tym myslec.

Gość sfdsfsdf
pewnie bardzo mu sie spodobala.. ale nie powinien tak obscenicznie sie zachowywac.. na pewno sie nie znudzil Toba, na pewno Cie kocha, faceci to wzrokowcy, no tak mają głupole. trzeba bylo mu przylozyc :P albo Ty moglas patrzec sie na innego faceta w ten sposob, na pewno by go to ruszylo:)

Gość wiem co czujesz masakra
tzn wiem jak to jest kochac i nienawidzic jednoczesnie.. nie wiem co zrobilabym na twoim miejscu..chyba dostalby po pysku... rozmawialas z nim?? jak sie tlumaczyl??

Gość Kabarecierz...
A co w tym zdroznego? Gapil sie, bo mial ochote i tyle. Zerknij w lustro, moze jest cos, co warto by bylo poprawic w swoim wygladzie? Pojdz na fitness, zaaplikuj sobie jakas diete, kup modny ciuch i facet znow zacznie Cie pozadac i spogladac na Ciebie z wywalonym jezorem. I nie jecz na Kafe, tylko dzialaj. Powodzenia.

oglądanie się, na zasadzie zerknięcia, czy też jakiejś tam lustracji fajnej laski jest spoko... ale powodowanie u swojej kobiety dyskomfortu poprzez ciągłe wślepianie się w jakąś dupę, jest poniżej krytyki... takie rzeczy robi się dyskretnie... chyba, że autorka ma obsesje albo gabaryty przeciętnego zawodnika sumo

Gość zraniona zona
Oczywiscie, ze rozmawialam, na poczatku stwierdzil, ze przesadzam, bo wcale sie nie patrzyl, potem wyznal,ze patrzyl,ale nie caly czas,ale prawda jest taka, ze gapil sie caly dzien,ale wiem ze tego mi nie powie. Czuje sie zraniona,stalam sie oschla w stosunku do niego, nie zebym sie klocila, ale nie ptzytulam, nie caluje jak wczesniej. Widac, ze wyczul zmiane w moim zachowaniu, szuka mojego towarzystwa, caluje, przytula, dzisiaj rano, jak zawsze, calowal mnie po calym ciele przed pojsciem do pracy,ale nie sprawialy mi tej przyjemnosci jak kiedys,ciagle mysle o tym co mi zrobil.

Gość zraniona zona
To byla normalna kobietka, okolo 30, jak ja.Nawet byla grubsza ode mnie, tluszczyk wylewal sie spod biustonosza,faktycznie miala duzy biust,jedrny, nie to co u mnie- ale w koncu jestem mama,miala wiekszy tyleczek, super dlugie krecone wlosy. Widocznie miala cos lepszego ode mnie, bo tak byl wnia wpatrzony.

Kobiety, bierzecie sobie jakieś świnie na męża, a potem wieczne problemy. Nie wyobrażam sobie, żeby mój narzeczony się tak zachowywał. To kwestia kultury i szacunku

Gość moskala
trochę żenada z takim gapieniem się. rozumiem że biust mu się spodobał albo ogólny "urok" tej pani. olej to, niech cie to nie ruszy, ale następnym razem zafunduj mu dokładnie to samo i obserwuj reakcję. ciekawe czy mu się spodoba jak to ty będziesz się ślinić na widok obcego kolesia

Gość zraniona zona
Boje sie bardzo, bo raz mnie zdradzil,bylismy wtedy jeszcze narzeczenstwem, dzielily nas setki kilometrow,wybaczylam.

przy najbliższej okazjo odpłać mu pieknym za nadobne, a sytuacją się za bardzo nie przejmuj w końcu kobiety też się potrafią raz na jakiś czas zachwycić takim Bradem Pittem, czy Hugh Jackmanem :-)

Gość zraniona zona
Oczywiscie foszka strzelilam juz na plazy,powiedzialam mu co o ty mysle.Zaraz sobie przypomnial o mnie, znalazl czas na wspolna kapiel w morzu,zaczal mnie calowac,stwierdzil nawet, ze jestesmy jak pokrywka i garnek, bo tak dobrze sie uzupelniamy, a klocimy sie, bi sie kochamy. Ale gapil sie nadal. Nie wiem czy mam mu wierzyc.

Gość zraniona zona
Wie doskonale, ze nastepnego wybaczenia nie bedzie

przede wszystkim byłoby wstyd Tobie, bo to że się facet za babami ogląda to jest społecznie akceptowalne

a jeszcze lepiej, ze nie dwie połówki pomarańczy bądź tego drugiego owocu, bo to by znaczyło, że lubi banał i klasykę w postaci dużego i jędrnego biustu ;-)

skoro juz raz zdradzil to chyba nie jestes zaskoczona ze sie za foczkami nad woda oglada? nie masz co strzelac focha bo skoro raz mu wybaczylas to tym samym dalas przyzwolenie na takie akcje. pytanie brzmi na ile mu ufasz? albo inaczej... gdzie twoja naiwnosc ma granice?

Gość zraniona zona
adszarpnal juz dawno temu moje zaufanie, ktore powoli zaczelam odbudowywac, jednak chyba niepotrzebnie.

mnie by nie bylo wstyd :) poza tym i tak dobrze ze to nie byla jakas mloda chuda siksa. z dwoch lepiej ze byla przy kosci. niektorzy tak maja ze lubia patrzec na ladnych albo fascynuacych ludzi. tak po prostu bo wzroku oderwac nie moga. ale z szacunku dla ciebie to juz by sie powstrzymal..

Gość Tiki+++
zraniona zono, z tego co piszesz, to twój mezus po prostu taki jest. Skoro kiedyś już cie zdradził, gdyby ciebie nie bylo na tej plaży pewnie by to chętnie powtórzył gdyby Ciebie tam nie było. I to niestety sie sprawdza,że jak raz zdradził, to nie ostatni.Poczytaj trochę, sama zobaczysz. jednym słowem nie zazdroszczę. i dziwie się,ze mimo to za niego wyszłaś. To chore dla mnie.

Gość Tiki+++
Napisałaś:"Boje sie bardzo, bo raz mnie zdradzil,bylismy wtedy jeszcze narzeczenstwem, dzielily nas setki kilometrow,wybaczylam." 6Wybaczyłas?Twoja sprawa, ale nie dziw się ,że bezczelnie pozera inne wzrokiem.

to nie jest tak ze jak ktos zdradzi to na pwno zrobi to ponownie - niektorzy rozumieja swoj blad. mnie to spotkalo raz, wybaczylam, facet byl potem wzorowy, wrecz ideal. najgorsze jest to ze nie zapomina sie nigdy. ale juz drugi raz nie chcialabym przez to przechodzic..

Gość zraniona zona
Ta pani nie byla sama, miala towarzystwo dwoch mlodych kobiet.my bylismy w towarzystwie znajomych.Oczywiscie znajoma zamienila z nimi kilka slow, potem nadszedl jej maz, ona odeszla, bo jej dziecko plakalo, a maz zostal z nimi z 30 minut, po znajomej bylo widac, ze nie jest zadowolona, oczywiscie moj maz czynil mi potem wyrzuty, ze on tam do nich nie podszedl,a mial ochote nawiazac z nimi rozmowe, bo wiedzial ze klotnia gotowa.Kurde a kto mu bronil,mogl isc, jak mu na tym tak zalezalo.

każda z nas Zdaje sobie s prawę z tego (a przynajmniej powinna), że nasi męzowie (i to WSZYSCY :D) zerkają na inne babki, ale na pocieszenie przypomnę, że w tym samym czasie swoim wzrokiem również nas raczą inni mężczyźni, też przecież zapewne mężowie lub partnerzy jakichś kobiet - to jest takie błędne koło :) Więc zapewniam Cię, że nie chodzi o to, że tamta była od Ciebie berdziej atrakcyjna, ale o to, że była "CZYJAŚ" :D (zresztą my przecież też czasem zerkamy tu i tam - ludzka rzecz ;) ) le rzeczywiście mąz zachował się beznadziejnie, bo w takich sytuacjach wyczucie taktu u faceta to naprawdę bardzo ważna rzecz. Tylko dziwię sie trochę, że tego nie przerwałaś, tylko czekałas, pewnie strzelając fochy, których on nie widział, zwłaszcza że był zajęty patrzeniem w inną stronę ;) W końcu to Twój mąż, więc powinnaś z grubej rury powiedziec, ze się wygłupia, że stawia Cię w niezręcznej sytuacji i robi CI przykrośc takim ostantacyjnym wlapianiem sie w inna babę czaić to się można na początku, kiedy zaczynamy sie spotykac z facetem, ale do męża to nalezy szczerze walić prosto z mostu, żeby nie było domysłów, bo one jeszcze bardziej komplikują