Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przepraszam ale muszę

Kocham mojego męża :)

Polecane posty

Gość przepraszam ale muszę

to napisać, bardzo kocham swojego męża i ciesze się, ze go mam 👄

kochaj go do końca świata . i jeden dzień dłużej...

Gość moskala
bardzo nas to cieszy no ale co z tego?

Gość dwa i pół
to powinno byc jak najbardziej normalne

Gość ja swojego tez kocham

Gość aha i achh
Zazdroszczę. Moze następnego bedę kochać do śmierci, może nie spieprzy jak obecny :o.

Gość ja twojego męża też
kocham👄

Gość kicia35
Ja także kocham swojego męża !bezwarunkowo!

Gość fruttoza
no i po co wam to kochanie? jest chociaż dobre bzykanko?

Gość Aneczzzka
Ja również bardzo mocno kocham swojego męża. Niejednokrotnie bardzo mnie skrzywdził psychicznie, ale mimo wszystko potrafię mu jeszcze wybaczyć. A teraz usycham z tęsknoty za nim, bo wyjechał w delegację.. A bez niego czuję się jak bez powietrza. Nie wiem, co mam ze sobą zrobić.. Strasznie mi go brakuje. Nigdy nie rozstawaliśmy się na dłużej niż kilka dni. A teraz? Będzie w domu tylko dwa weekendy w miesiącu.. :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Kocham i ogromnie tęsknię..;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość Agonia36
Tez kocham mojego meza pomimo wszystkich klopotow i nieporozumien kocham go bardzo

Gość rammusia
Ja kochałam męża ale kiedy on przestał mnie kochać i dbać o naszą miłość to moje serce skamieniało.Tak żyłam 15 lat.Teraz mam 40 lat i gdyby nie taki jeden mały twardziel...to dawno byłabym zimnym głazem.Uratował mi życie a raczej tę gasnąca wiarę w miłość.Wiem że na pewno całe życie trzeba dbać miłość i obie strony muszą tego chcieć.Nawet jeśli już tracimy nadzieje.

Gość kreska13
Ja też bardzo kocham swojego męża.

Gość gość
Gdzie wyście się takie dziwaczki uchowały? ;-) Toż Kafe to istna Ściana Płaczu! Dla nieszczęśliwych mężatek....

Gość gość
dobrze ze jeszcze sa ludzie na tym swiecie co potrafia kochac bo odkad do nas zwaitala demokracja pieprzona to sie ludziom styki poprzepalaly potrafia tylko zdradzac oszukiwac robic z siebie blazna im wiekszy blazen tym wieksze wzbudza zainteresowanie debilizm i upadlosc rodzaju ludzkiego szerzy sie w zastarszajacym tempie ! zatem slicznie ze Kochacie i jestescie Kochane :) szanujcie to ! i niech wam nikt nie wmoiw ze to cos zlego!!! mowia to ci ktorzy sa nikim i nie maja niczego poza swoja arogancja

Ja swojego tez kocham...a kochanka uwielbiam ooo bipolarne tak maja :-)

Gość gość
Też do tej grupy się zaliczam i mimo upływu czasu, chciałabym żeby był mną zauroczony w Sylwestra. Powiedzcie czy rudzielcowi (ciemny rudy) będzie w tym do twarzy ? http://evita.com.pl/p,10,112,,,,,,,688,6629-sukienka.html#.UoNNESeg1v8

Gość gość
powiem ci ze wybór w dziesiątkę,oczywiście ja tak uważam,twój luby może mieć inne zdanie,najlepiej jedzcie razem i sie ubierzcie TY i ON,pozdrawiam

Gość gość
Kocham swojego ukochanego!

Gość malutka i fajna
Ja takze kocham mojego meza :-) To cudowny czlowiek, dzieki ktoremu moja zagrozona ciaza przetrwala, pomagal mi caly okres, odkad zaczely sie moje problemy, zmienil prace na taka ze zdalnymi zleceniami, by moc byc przy mnie w domu, pomagal, podnosil mnie z lozka, podawal wszystko, robil mi jedzenie, przynosil do lozka, wozil na badania, wspieral przy wchodzeniu na schody. Gdyby nie on, nasze dziecko by nie przezylo, gdybym musiala sie podejmowac sama normalnych domowych czynnosci jak sprzatanie, gotowanie - poronilabym i stracila ciaze. To najlepszy czlowiek i tata pod sloncem :-)

Gość gość
aż się porzygałam...

Gość gość
przepraszam ale musze!!!!--- slyszalam ze juz szukasz innego,ktory bedzie mial lepszego

Gość gość
jak ich tak kochacie to po co o tym piszecie tutaj? co on tego nie widzi czy jak. Myśle że gdybym kochała swojego męża to nie siedziałbym n akafe i sie tym jarała. Ludzie którzy maja kogo kochać nie siedzą na kafe

Gość gość
ale mnie tez dajesz

Gość mataczcz
przepraszam ale muszę to napisać, bardzo kocham swojego męża i ciesze się, ze go mam x jak mi to napiszesz kiedy sie dowiesz ze cie zdradził , to ci uwierzę bo tak to kobieto piszesz o czyms o czym nie masz pojecia

Gość gość
to ze Ty matacz jestes gnojem co sie pieprzy po katach, nie oznacza ze każdy facet jest takim frajerem jak Ty