Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mayor of London

Dziewczyny, nie chodzcie nigdy same po miescie w nocy.

Polecane posty

I taki czlowiek jak Ty byl policjantem? Normalnie do glowy jakos sie to nie miesci. :o Jak ktos juz wyzej napisal, cale szczescie, ze juz nim nie jestes. Jesli chodzi o moja prace, osoby, ktore mnie znaja dobrze wiedza czym sie zajmuje i kim jestem. Bez przesady zebym musiala jeszcze odpowiadac na jakies kretynskie zarzuty idiotow z forum. :o

Oczywiscie ja sobie zdaje sprawe z tego, ze nie ja jedna zostalam okradziona. I wiem, ze codzienie ktos zostaje okradziony, a nawet zabity. Ale Ty czlowieku chyba jeszcze nie miales metalowego loma przy glowie. :o

Badz swiadoma ze zakladajac post ktos moze Cie negowac Ja to robie i sorry jak wolisz glaskanie i czytanie jakie to ty mialas szczescie itp itd pisze to co mysle wolne slowa Dla Ciebie moge byc idiota ale taki idiota jak ja Chcial byc policjantem byl Duzo osob chce byc a nie zdaja testow itp dlaczego? sa ponizej poziomy intelektualnego niz idiota? Po 2 taki idiota wyjechal do lnd bo nie chial robic za 2 tys pl tez idiota? bo wyjechal? Idiota znalazl prace dostal kontrakt nie robi dla agencji pracuje za srednia palce w lnd . tez idiota ? kupuje sobie za gotowke mieszkanie ale idiota ze mnie. zatem wole byc idiota niz normalnym czlowiekiem bo wiekszosc normalnym tak nie moze jak idiota

mialem do czynienia z narkomanami trzymajacymi strzykawki Wole taki lom niz interwencje w stosunku narkomanow. Po 2 nie raz sie dostalo morda nie szklanka jakos o tym na forum nie pisalem . To co napisalas To sa oczywiste rzeczy aby kobiety unikaly takich miejsc ale i tak bedachodzi i tak i ten jeden post nic nie zmieni.

Gość money gram
ciekawe czy z taka ortografia i sposobem wyrazania sie nasza policja dlugo pociagnie..hm...czytalam pare twoich wczesniejszych postow Wstydziuch vel Glos z Serca i w kazdym z nich wychwalasz sie jak to jestes zaradny, wspanialy, ile to kasy masz, o tym ze masz prace na kontrakcie juz czytam poraz ęty...ostatnio szukales fajnej dziewczyny i narzekales, ze w londynie ciezko kogos fajnego znalezc... sorry, ale sam tez nie masz nic ciekawego do zaoferowania....a jesli chodzi o mayor i jej przygode to w sumie jesli ten wpis ma uchronic choc jedna osobe przed taka sytuacja to bardzo dobrze, ze opisala swoje przezycie...glupota bylo noszenie ze soba takiej gotowki i wszytskich tych rzeczy, ale zachowala sie madrze, ze nie stawiala sie temu facetowi tylko oddala dobrowolnie torebke...bo prawda jest taka ze zadna kasa czy karty nie sa warte naszego zdrowia badz zycia

Gość tessteresa
mayor ale s ty głupia katrki z numerami pin buhahaha kretynką to ty zawsze byłąś i juz sie chyba nie zmienisz :O

Gość ladaco 32
money gram polonista sie znalazl

Gość amadama
qrde, ja tez czesto wracam wieczorami, ale sie zabezpieczam, karty i grubsza gotowke + telefon + klucze do domu wkladam do kieszeni, wtedy jak ktos chce ukrasc torbe, to niech bierze,

Gość elseve upieksza
wstydziuch vel glos to napakowany sterydziaz, ktory pewnie jest "superwajzerem" na budowie i donosi na swoich rodakow...

Gość xxy
a mnie zaczepiał wariat i to w biały dzień, nie ma reguły chociaż wiadomo w nocy mniej bezpiecznie :o jechał na rowerze, zagapił się na mnie, powiedział dzień dobry nawet było mi miło 😭 kilkaset metrów dalej patrze czeka- ja przeszłam i ruszył (coś mi się wtedy wydało podejrzanego więc weszłam do galerii żeby się odczepił) a ten co? zostawił rower i łazi za mną po tych sklepach :o (był grubo po 40, ja mam 20 lat) naprawdę zaczęłam się bać!! pomyślałam- trzeba spier**** i to jak najszybciej. wyszłam szybkim krokiem ide na przystanek ten oczywiście za mną brrrr i ten jego wzrok na szczęście autobus zaraz podjechał, a gdyby to było w nocy? bez przechodniów, bez autobusu? teraz mam stracha wychodzić gdziekolwiek naprawdę się wtedy wystraszyłam

Gość bombardo leviosa
rada na to jedna: nie szlajać się nocą po mieście i tyle :O a jeśli już to nie samemu

Gość bombardo leviosa
za mną też w dzień łaził taki jeden stary po 50 :O

Ja na Bishopshate widziałem kiedyś regularną strzelaninę :) Innym razem na tej samej ulicy miałem wypadek na rowerze.

Gość krolowa sowa
jak ciesz sie ze cie nie zgwałcił // wtedy przynajmniej miala by uciechę , miala sama mu loda zrobic , wtedy zas z kolei na bank oddal by jej dokumenty i klucze , a tak ma fige z makiem - głupia

Gość Yoyoyoh
A mnie kiedys facet sledzil bo sie "zakochal" jak roznosilam cholerne CV, i on tam pracowal, mial moje dane na talerzu i kurde przylazil pod moj dom.... Strasznie sie balam, on mial jakies 50-60 lat, ja z 19...

Gość Współczuje Ci Mayor
A ja miałam kiedyś takiego niepełnosprawnego psychicznie sąsiada, który 'zakochał' się we mnie i pewnego wieczoru. Było to zimą i nie było pózno, ale ciemno już wracałam ze sklepu, on podszedł do mnie i zaczął mi miłość wyznawać. Kiedy chciałam odejść rzucił się na mnie i krzycząc, że skoro nie może mnie mieć to mnie zabije wciągnął mnie,próbował pod taki balkon murowany. Ja zaczęłam się drzeć najgłosnej jak potrafiłam, a kupiłam coś już nie pamiętam co, ale w szklanej butelce i tą butelką zaczęłam go napier.alać najmocniej jak umiałam, az ją stłukłam :D hehe Nic m się nie stało na szczęście, no i kilka osób wyskoczyło dosłownie z domów i się mu dostało trochę :)

Gość Współczuje Ci Mayor
dobrych miałam sąsiadów, oprócz tego psychola i jego rodzinki...

Gość taa niedobra pupa
TO akurat nie kwestia godziny, tylko noszenia torebki Policja od dawna apeluje, żeby nie nosić torebek! Moja matkę niedawno spotkało to samo ale w dzień, na ruchliwej ulicy. Ale tak dobre podała rysopis gościa, że go złapali. Tylko co z tego, skoro jest nieletni....

Nie nosic torebki?? To mialam na spotkanie z przyjaciolmi (przyjecie pozegnalne) przyjsc tylko z telefonem w kieszeni i karta Oyster? :o Jak mozna wyjsc bez torebki?

Gość taa niedobra pupa
Nie nosic torebki?? No wiem, że to może być kłopot. :) Ja na szczęście nie lubię torebek, po 30 jestem i dopiero niedawno kupiłam pierwszą. Zwykle mam spodnie z duża ilością kieszeni... Albo jak musiałam wziąc więcej rzeczy to zabierałam plecaczek. Nie wiem jak w Angli, ale w Polsce tego typu kradzieże sa bardzo powszechne, i robią to juz nawet dzieci. Czasem podcinają pasek, albo popychają człowieka. Byłam sama świadkiem jakiś czas temu jak ktoś wyrwał starszej pani na głównej ulicy w Poznaniu, około 14... :(

Mayor of London Nie nosic torebki?? To mialam na spotkanie z przyjaciolmi (przyjecie pozegnalne) przyjsc tylko z telefonem w kieszeni i karta Oyster? Tak... wlasnie tak ! A jak chcesz nosic ze soba caly dobytek,to poszukaj sobie obstawe :D

Gość a jak juz koniecznie
z torebka to przynajmniej bez calych oszczednosci w srodku :D:D:D:D:D

Gość LG-life is good
zeby czlowiek wiedzial ze upadnie to by usiadl! ludzie zastanowcie sie, dziewczyna wychodzi z domu na imprezke bez torebki, hahahahha,jasne a co next? nie chodzic w spodnicy krotkiej bo gwalca???

Gość Milenka16
Okraść też mogę w biały dzień. I to nie tylko w Londynie. Wszędzie zdarzają się kradzieże. Mnie np: taki typek chciał okraść w Bułgarii, ale się nie dałam. W Londynie wiele razy wracałam w nocy autobusem z imprezy i nigdy nic się nie stało. Koleżanka która mieszkała tam też wracała nocami i też nic.

Nie dalabym sie okrasc takze gdyby nie ten jego metalowy lom przy mojej glowie. :( Co mialam zrobic? Moglam sie wyrwac ale zaryzykowac, ze mnie tym uderzy?