Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggyyyhhjjuuttrr

Babka- mam ochote ja zabic!!!

Polecane posty

Gość gggyyyhhjjuuttrr

Mieszkamy w domu z babka mojej matki.Glupia suka o wszystko sie czepia. A to swiatlo sie dlugo pali, a to za duzo jemy, a to za duzo gazu zuzywamy. tak jakby sie dokladala a tego bladz jeeebana nie robi!!! w dodatku jedzie od niej na kilometr moczem i nie da sie wytrzymac jak przechodzi obok :/

Gość golciaa
to powiedz zeby sie ukąpała :D

Gość gggyyyhhjjuuttrr
ona myje sie raz na 2 miesiace jak jedzie do lekarza. i wg niej to wystarczajaco duzo. wrr...normalnie mam ochote rozbic jej cos na glowie. ma tyle renty co ja z rodzenstwem alimentow za ktore mama musi utrzymac caly dom bo ta jedza ani grosza nie dolozy.a o wszystko ma pretensje. ze nie wspomne jak "pieknie" nas nazywa: kosciotrupy( bo ojciec byl Konstanty), krowiska, debilki,darmozjady

Gość nie kapuję z tym Konstantym

Gość gggyyyhhjjuuttrr
dom jest brata mojej mamy. moi dziadkowie przepisali go na niego.

Gość gggyyyhhjjuuttrr
moj ojciec ma na imie Konstanty i babka przez to wyzywa mojego brata od kosciotrupow

Gość golciaa
dajcie ja do domu starców i po klopocie ile lat ma babka

Gość gggyyyhhjjuuttrr
ona nie da sie oddac do domu starcow. zreszta nie przyjeli by jej tam. ma 90 lat i juz od conajmniej 20 mowi na okraglo ze to juz ostatni rok jej zycia. a zeby tak zdechla sucz jedna!

Gość ...CCC
Współczuję!!! Na siłę z babką do wanny.Smrodu bym nie zniosła.Twoja mama też jest biedna!!

Gość gggyyyhhjjuuttrr
nie mamy lazienki ale no higiena to przeciez podstawa. a ona codziennie do kosciola lata. nie wiem jak te inny kobiety ktore siedza z nia w lawce wytrzymuja

Gość mamitttttttaaaaa
matko! masakra ja bym nie wytrzymala z takim smierdziuchem! niezle musi od niej capic raz na dwa miesiace! masakra

Gość golciaa
kurna ciezka sprawa z ta babka :D:D takie stare grzmoty dosc dlugo zyja nic nie poradzisz

Gość twojaaa straaaa
babka twojej matki???? nie n niezle 90 lat prababka to twoja matka musiala sie wczesnie puscic hahahaha :D :D

Gość gggyyyhhjjuuttrr
do tej wyzej co nie potrafi liczyc. to jest moja prababka i ma 90 lat, moja babcia mialaby teraz 67, mama ma 46 a ja 22. i kto tu sie niby wczesnie "puszczal"???

ja rozumiem ze życie z osobą w tak podeszłym wieku jest uciążliwe ale może przydałoby się więcej szacunku i wyrozumiałości chociażby dla wieku ....babcia może nie kontrolować już tego co mówi ani swoich zachowań a Wy jako rodzina też powinniście zadbać o jej higienę ...dziadek mojego męża zmarł jak miał 96 lat mieszkał z teściową my często odwiedzaliśmy go ...był złośliwy ...rzucał przekleństwami nic mu nie pasowało ale my nie zwracaliśmy na to uwagi bo jak twierdził mój mąż dziadek był kiedyś super człowiekiem a teraz trzeba wyrozumiałości nikt z nas nie wie jaki będzie na starość a dzieci od nas dorosłych uczą sie właśnie szacunku dla swoich dziadów który zaowocuje tym że i nas uszanują na starość

Gość gggyyyhhjjuuttrr
Pani wodnik, bez urazy ale sa starsi i starsi ludzie. moja prababka to zdecydowanie ta druga grupa. ona doskonale wie co mowi i robi to z rozmyslem. mieszkamy na wsi i wyobraz sobie ze cale lato ta stara, zniedolezniala kobieta pielila ziemniaki!!! gdyby naprawde byla chora to ok, szacun jak nic. ale dla kogos takiego kto wie jak zranic slowem? najgorsze jest to ze jak nie mieszkalismy jeszcze z nia to bylismy kochani jak inne wnuczki a teraz jestesmy najgorsi.

Gość ejeedeqwee
CIESZCIE SIE E MACIE DACH NAD GLOWA, pasozyty !!!! z alimentow matki ktorej osoagnieciem zycia bylo nastawienie tylka ciezko byloby wam miec wlasny kat hahahahaha wiec calujcie babke po palcach u gir ze wam pozwala mieszkac hahahahaha ps. moze tez zrobisz bekarta i na alimentach bedziesz zerowac do konca lajfa?

Gość gggyyyhhjjuuttrr
debilu wyzej, ja mam alimenty po ojcu ktory nas zostawil. moja matka pracowala ale niestety firma upadla. a nie jestesmy na utrzymaniu prababki bo ani grosza nam nie daje. a co do domu to jest to rowniez dom rodziny mojej matki wiec nie widze powodu dlaczego mam niby komus dziekowac ze tu mieszkam??? kto mi niby laske robi? wujek? on ma wlasna chate a ta mial zamiar zburzyc po smierci babki

Gość ejeedeqwee
dobra dobra pasozycie, masz 22 lata to moze se pracy poszukaj i wyprowadz???? poradz sie matki znajdz sponsora i mu nastawiaj za pieniadze szybko sie usamodzielnisz hahahhaa

Gość golciaa
a co babka z rentka robi ? sama sie zywi czy za wasze zeruje ?

Gość gggyyyhhjjuuttrr
ejeedeqwee popieroolilo cie?? golcia ona swoja rente ma tylko na lekarza i jedzenie ale na tym tez oszczedza. oddaje innym wnukom jak przyjezdzaja

Gość golciaa
kurna co za babka okrutna wspolczuje wam teraz idzie zima to dopiero bedzie zrzedzic ze zimno tak latem to choc w te kartofle poszla i mieliscie spokuj

Gość gggyyyhhjjuuttrr
juz nam zapowiedziala ze ziemniaki odda wujkowi bo my przy nich nic nie robilismy. a co przy nich robic? trzymac zeby rosly prosto?? kto normalny pieli ziemniaki????!!!

Gość golciaa
no wlasnie nikt normalny ziemniakow nie pieli naprawde stara porabalo zamiast wam pomagac wzamian za opieke i to ze nie jest sama na stare lata to sie wam odgryza jeszcze

Gość gggyyyhhjjuuttrr
nikogo nawet nie mozna zaprosic bo od razu sie czepia no i wstyd bo do smrodu nikogo przeciez nie bede ciagnela

Gość bleble bbb
a ty i twoj brat co robicie??studiujecie dziennie ??ile lat ma twoj brat??

Gość panienka771
nramalnie ludzie piela ziemniaki, gdyby sie nie wyrywalo chastu z warzyw to on by zagluszyl rosline i plony bylyby bardzo marne. na wsi mieszkasz a taka glupia jestes. mysle ze troche naciagasz ta historie, pewnie babka jest zlosliwa i wredna ale wy tez macie swoje grzeszki.

Gość ej ale...
a nawet sie nie podmywa?starsi ludzie rzadko sie myja na ogol, ale podmywac sie to chyba musi nie?bo moze dostac jakiegos zakazenia???

Gość gggyyyhhjjuuttrr
mieszkam na wsi ale zaden z sasiadow RECZNIE ziemniakow nie piele. opryski owszem ale nie pielenie. ona nawet sie nie podmywa. mam siostre i brata. my z siostra studiujemy a brat sie uczy ale wszyscy poza miejscem zamieszkania a jak wiadomo to sa kozty