ciąza a sex??? 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 mam pytanko kochała sie kilka razu z chlopakiem i nie miałam orgazmu czy uchroni mnie to przed ciążą??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciąza a sex??? 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 odpowie ktos????????????????????????// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hanna8701 Napisano Wrzesień 1, 2010 to nie twoj orgazm ma tu znaczenie tylko jego!!!!!!!!!!!! jak miał wytrysk to to czy Ty mialas orgazm jest nie istotne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciąza a sex??? 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 odpowie mi ktos prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlotte300392 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 nie nie uchroni cię to:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo Dżi 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 Autorko jak się nie ma pojęcia o seksie to się go nie uprawia (sorry za brzydkie słowo)!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach