Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Moje życie jest do dupy

Polecane posty

Gość maszina
wiemy 🖐️ i co dalej?

Gość niedziel do roboty
wypiertalaj to wszystkie problemy Ci przejdą:P

"Jak nie lubisz przebywac z ludzmi to jakim cudem widujesz sie z rodzina ?" No jak to jak? Siedzę w swoim pokoju i mijam się z nimi w kuchni jak idę coś zjeść albo się wypróżnić. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pszegrałem! nie?! takkkkkkkkkkkkkkkkk! " nie mona przegrać, gra toczy się dalej raz trafisz na zla cyferke, a czasem wygrasz," Ale jak Webber zepsuł start to stracił pozycję i już tego nie odrobił :(, był dopiero drugi a nie pierwszy

Bo o to nie walczył.. Ty tez sie za wczesno poddales... zobacz na naprawde chorych ludzi co leza w szpitalu i umieraja na np. raka. Ale wiesz co ? oni sie nie poddaja walcza o ostatni dech, a ty sie przejmujesz,bo masz malego :o niejedna dziewczyna by byla zakochana w tobie na zaboj, a ty siedziesz w domu 24 na dobe i myslisz, ze inni cie zjedza, bo masz kompleksy, ktore tak naprawde tylko ty dostrzegasz.

"a ty sie przejmujesz,bo masz malego" Nie mam małego, to znaczy mam małego, ale on nie jest mały tylko normalny, może nie olbrzym ale łapie się do norm Europejskich, mam kompleks małego małego a nie małego małego a to jest różnica, bo to było tak że w przedszkolu mierzyliśmy sobie kto ma największego a ja miałem najmniejszego i od tamtej pory mam kompleks małego członka, ale on nie jest mały tylko normalnej wielkości

Hahaha, dobry jesteś :D Daj spokój, a teraz koledzy z przedkszkola mają mniejsze.. Jakbys mial 10 cm to moglbys sie martwić :) Widzisz sam mówisz, że twój nie jest bardzo mały to w czym problem, tak naprawde przejmujesz sie pierdolami, no to pochwal sie ile ma cm :)

Ten ostatni niedziel...nie jest aż tak źle, spójrz...siedziesz na babskim forum, jesteś rozpoznawalny i bierzesz udział w każdym konkursie na kafe...to już coś

Właśnie że mam te problemy! Mam zespół Aspergera i osobowość chwiejna emocjonalnie typu borderline, mam skłonności sadystyczne i masochistyczne, mam mizantropię, mam wszystko!