Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkanka domu jednorodzinneg

Ktoś nam robi dowcipy

Polecane posty

Raz rano chcemy wyjechac do pracy, a tu furtki nie możemy otworzyc, bo jakis baran w nocy załozył kłodkę. I musieliśmy wezwać fachowca aby ją przeciał. Innym razem mąż zaparkował przed domem, rano rusza a tu nagle za nim kosz na śmieci zrywa się i pedzi za nim. Okazało sie, że ktoś przywiązał kosz sznurkiem do naszego samochodu. Co za debil ma takie pomysły ? Mamy to złosic na policie?

Gość maszina
zamontujcie kamerę

Gość chooy mnie ona obchodzi
ja bym zainstalowała kamery monitorującej, możesz zgłosić na policję, i chuja ukarać za te "dowcipy" :O

Gość a jutro
puszki po piwie będą tańcować za autem :)

dzisiaj rano sąsiadom ktoś zrobił wielką kupę pod furtką Może zboczeniec zazdrości nam domów?

Gość chooy mnie ona obchodzi
a kamierkie już kupiłaś?

Gość kolejna prowokatorka
Kamerą go , albo niech ktoś z Was nie prześpi jednej nocy , tylko siedzi i patrzy kto to , o ile robi to w określone dni , ja bym na Twoim miejscu się budziła w nocy i szła przez okno patrzeć :P

"bo jakis baran w nocy załozył kłodkę. I musieliśmy wezwać fachowca aby ją przeciał." Powiedz że żartujesz z tym fachowcem... No żeby facet nie umiał wziąć w rękę brzeszczota i piłować? Sory, ale ten twój mąż to zwyczajny pederasta.

Gość skroplona
Jędzo, jeżeli Twój facet tak samo jak Ty poniża ludzi, których nie zna i którzy mu nic złego nie zrobili, to myślę, że ktoś po prostu nie wytrzymał.

Gość skroplona
No to może dzieciaki/młodzież chcące zaszpanować i pokazać kolegom jacy są odważni. Ktoś dorosły to raczej uszkodziłby poważnie i doprowadził do większej straty materialnej niż do złości.

Gość w pyskuuu
hahahahaha ja mam ogromne poczucie humoru i wierz mi jakby mi ktoś kłódkę na płocie zamontował posikałabym sie w gacie ze smiechu a mąż musiałby tak długo piłowac aż by nas uwolnił

Gość w pyskuuu
musiałaś zajść komus za skóre i tyle a te rady idz na policje wsadzcie sobie w dupe kazdy pedał od razu na psy leci donosic a psy smieja sie z takich jak wy

Gość ech wy kobiety
do cięcia metalu są albo specjalne cęgi, albo tarcze tnące, które zakłąda się do wiertarki - raz dwa i kłodka przecięta A piłą to mozna się napocić, bo kłodki są ze stali hartowanej i ciężko się je tnie. No chyba że mąż przepiłuje furtkę :P

Gość w pyskuuu
tak czy owak ...co to za mąż który od razu fachowca woła a nie uwolni swojej kobiety sam zza płotu a smietnik kto mu odcinał....pomoc drogowa ?

Gość skroplona
Naszym sąsiadom ktoś poważnie uszkodził samochód. Podejrzewali tak na 80% kto to taki i poinformowali o tym nie policje, ale zakład, który z racji ubezpieczenia zwracał im za szkodę. Ten zakład uruchomił policje, policja odszukała sprawcę (okazało się, że podejrzenia były słuszne - były mąż sąsiadki) i sprawca "odszkodował" zakładowi ubezpieczeń całą kwotę i oprócz tego zapłacił wysoką grzywnę (wyższą niż szkody, które poczynił).

Gość skroplona
a dodatkowo mój mąż kopnął sprawcę w jaja tak, że od tej pory mówi cienkim głosem

Gość skroplona
10.19 Podszywie, ładnie to tak? Bawi Cię udawanie kogoś innego? Nie masz własnej osobowości? :D:D:D