Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delegatowa

facet w delegacji

Polecane posty

Gość delegatowa

Wyjechał w niedzielę do Południowego Tyrolu, jestesmy w codziennym kontakcie 2-3 telefony. Telefon wczoraj o 14. Wysłałam SMS-a późnym wieczorem, ale nie przyszedł raport doręczenia - do tej pory. Dzwoniłam dopiero co, telefon wyłączony. Inna sprawa, że ma z rana expose, możliwe, że jeszcze trwa. Trochę się martwię. Nie ma tam Internetu i możliwe nawet, że to jakieś problemy z zasięgiem (góry). Czy powinnam wieczorem zadzwonić do hotelu, czy dać spokój i czekać na odzew?

najlepiej wyslij jakas kolezanke zeby go szpiegowala udajac członkinie tyrolskiego zespolu piesni i tanca

Gość slmk 22
jesli do wieczoru bedzie mial wylaczony telefon to pewnie ze zadzwon do hotelu, po co masz sie martwic? zadzwonisz i sie uspokoisz:)

Gość delegatowa
??? Martwię się. Istnieje coś takiego jak troska niepodszyta zazdrością czy podejrzeniami.

Gość slmk 22
nie patrz na glupie komentarze. zadzwoń, ja bym zrobila to na pewno, przeciez masz prawo wiedziec co sie dzieje

zadzwoń do hotelu, bo faktycznie podejrzane to trochę... też bym się bał, że coś się stało

bez przesady, gdyby cos sie stalo to zostalabys przez kogos zawiadomiona pewnie sie odezwie w ciagu dnia. pojechal tam pracowac (jak twierdzisz ;) ) wiec nie moze wisiec non stop na telefonie a tak swoja droga to dziwne ze nie ma dostepu do internetu

zadzwoń przy okazji zapytaj czy może zameldowała się w pokoju też i jego "siostra" ...... bo miała dojechać......... :P

Gość delegatowa
Nazwałam to delgacją dla skrótu myślowego. Pewna organizacja naukowa zgarnia dobrych studentów i urządziła dwutygodniową akademię letnią. Jedno expose rano, jedno wieczorem, a pomiędzy mają wędrować albo dyskutować o filozofii. Z tego powodu zorganizowali to w mieścinie, co jej nie ma na mapie, w samych górach bez Internetu. Do wędrowania to on się nie nadaje, więc raczej nie poszedł w góry. Zadzwonię wieczorem do hotelu.

a pomiędzy mają wędrować dobra nazwa zanurzać swoje wędki w kobiecym jeziorze...........

młodzi studenci lubią młode studentki :P coś czuję, że tam niezła biba odchodzi

Gość delegatowa
Dajcie spokój z żartami, dopiero zamieszkaliśmy razem, poza tym podejrzenia to ostatnia rzecz, która mi w głowie. Sommerakademie to Sommerakademie i nie ma tam wstępu dla osób trzecich. Ale to prawda, zawiadomiono by pewnie teściów, a teściowie mnie, gdyby coś się stało.

Gość ejbisi
ike - wędrowac a nie wędkowac :P

aaa no tak oczy już nie te wędrować po wzgórkach łonowych też może być :P

Ale ten hotel to może taki dostępny jest dla ludzi. :)

Jedno expose rano, jedno wieczorem, a pomiędzy mają wędrować albo dyskutować o filozofii. Z tego powodu zorganizowali to w mieścinie, co jej nie ma na mapie, w samych górach bez Internetu. - tyrolskie brokeback mountain ? :P

ja tam myślę, że chłopiec filozofuje "wpływ kamasutry na życie polskiego studenta"

"To do Tyrolu nie wpuszczają kobiet?" pewnie wpuszczaja tylko musza miec duzy dekolt i 2l kufel piwa w rece a ta filozofia, góry i expose jakos tak wywolala luzne skojarzenie

brum przeraził cię ten duży dekolt? zawsze możesz wypchać watą :)

nie powiem, chętnie bym się wybrała na takie sexpozjum do Poludniowego Tyrolu:)

ike fandzoli jakby całe przedpołudnie jarała zioło zaraz tam całe...........