Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozarella25

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość mozarella25

mój chłopak przeprowadza się do innego miasta bo tam dostał pracę, ja tam dotrę dopiero za kilka tygodni.Mamy wynajęte mieszkanie dopiero od połowy września więc przez te 2 tygodnie on za bardzo nie ma gdzie mieszkać więc jego mama zadzwoniła do swojej koleżanki z LO z tamtego miasta żeby go przenocowała za free i niby ok ale nie wiem jakby to miało wyglądać skoro mieszka w bloku i ma córkę może w jednym pokoju. A z drugiej może wynająć akademik ale wtedy płaci ok 30zł za dobę i warunki wiadomo jakie.On nie zna tamtej rodziny ale wydaje mi się że matka na niego naciska żeby tam mieszkał.Czy powinnam być zazdrosna?

Gość odpowiem ..........
a o co Ty niby chcesz być już teraz zazdrosna po pierwsze nie wiesz jaki jest rozkład mieszkania ...a nie sądzę żeby jakaś matka chciała żeby obcy facet mieszkał w jednym pokoju z córką po drugie nie wiesz w jakim wieku jest ta córka niech jedzie do tej koleżanki i zobaczy jakie to mieszkanie jest a jak nie będzie mu odpowiadało zawsze może pomyśleć o jakimś innym wyjściu

Gość mozarella25
ma 4 dni i 250 km do tego miasta więc jeździć sobie tam i z powrotem oglądac nie może. Ta córka jest w naszym wieku, i wiem że 'normalna' matka nie zapakowałaby córce obcego chłopaka do pokoju ale tamta baba jest podobno bardzo wyluzowana jeździć na harleju etc :o więc cholera wie co to za element

Gość mozarella25
nikt nic?

Gość mozarella25
ale on chyba coś kręci skoro nie potrafi mi powiedzieć wprost że zdecydował się na spanie u znajomej matki albo że matka go tak ukierunkowała jak ją znam :o

Gość odpowiem ..........
nie dziw sie facetowi że postanowił przyjąć tą ofertę skoro ma mieszkać tam przez 2 tygodnie za darmo ma 300 zł w kieszeni jakby nie patrzeć ....chyba nie za bardzo ufasz swojemu facetowi skoro tak podchodzisz do sprawy a to że babka jeździ na motorze nie znaczy że jest jakąś degeneratką

Gość mozarella25
nie chodzi o to że jeździ na motorze ale ona słynie z tego że ma luźne podejście do życia facetów etc.Ja jako ostatnia się dowiedziałam,że mamusia mu załatwia u niej noclegi bo chyba się wstydził albo bał przyznac :o

Gość mozarella25
nie chodzi tu o zdradę, bynajmniej. Chodzi o to,że wszędzie jest ta jego matka.On nazywa to nadopiekuńczości aa dla mnie to jest wtrącanie,ona ma go za małe dziecko a nie faceta :o nie chcę żeby do nas ciagle dzwoniła albo się wpraszała jak do jego rata.Ona potrafi przyjechać do mieszkania studenckiego jego brata i spać tam u niego i ogladac filmy przez weekend jak nie ma jego współlokatora;o dla mnie to chore.Ciekawe czy będzie czyhała az ja pojade do domu żeby przyjechac do mojego chłopaka bo mamy kawalerkę a przecież nie powiem że sobie nie życzę takich akcji bo on sie na mnie obrazi

Gość mozarella25
:o