Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_gosc

Problem z ubieraniem sie mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość facet_gosc

Witam. Mam pytanie. Mianowicie moja dziewczyna chce ubierac sie w krotkie spodnczki i inne sexowne ciuchy, zwlaszcza jak wychodzi gdzies z olezankami. Ja sie na to nigdy nie zgadzam i zawsze konczy sie to wielka awantura. Po ostatniej powiedziala, ze ma juz tego dosc. Czy ja robie dobrze? Czy powinienem jej pozwalac i nie robic o to problemow? Dzieki za opinie z gory

Gość moskala
twoja dziewczyna ma prawo ubierać się jak chce kim ty niby jesteś żeby jej zabraniać nie jest twoją własnością przecież

Gość facet_gosc
Wlasnie tego potrzebuje. Pozadnej i stanowczej opinii. Mowcie, co myslicie? Moze sie jednak przekonam, ze robie zle

seksi, nie znakczy koniecznie wyuzdana... wierze, ze jestes wsciekly... ale moze za bardzo sie martwisz ze cie pusci kantem?

Gość facet_gosc
Wyuzdana nie. Nie wiem, chyba sie jednak o to martwie. A podstaw raczej nie mam.

Gość MruwkaZed
Moj chlopak tez czasem zwracal mi uwage na temat mojego stroju...raz nie ubralam biustonosza i zwyczajnie sie obrazil. DLugo tlumaczylam mu zeby nie zachowywal sie jak dzidzius, bo jestem Jego i tylko On moze mnie dotknac i zobaczyc nago. W koncu Go przekonalam:) Wiecej zaufania:)

Gość oooooooooookoooo
po 1: wychodzi z koleżankami, wiec trzyma się w grupie, wiec raczej nikt się na nią nie rzuci tylko dlatego, ze ma krótką spódniczkę. po 2: ja też na imprezy ubieram się w ten sposób, bo tylko wtedy mogę się tak ubrac. Chodząc do pracy, do szkoły raczej nie mam na to szans. po 3: nie ważne czy ubierze golf, czy krótką spódniczkę - jesli bedzie chciala poderwac faceta albo Cie zdradzic to to zrobi nie zaleznie od tego jak jest ubrana. po 4: jesli kolezanki się tak ubierają, jesli idzie do klubu gdzie wiekszośc sie tak ubiera to powiedz mi szczerze, jakby wygladała w golfie i workowatych spodniach? a jesli nie masz podstaw ze Cie zdradza to po co te sceny? im bardziej bedziesz jej zabranial tym ona bardziej bedzie sie buntowac.

Gość facet_gosc
Tylko ona mi tego nie powie. Wiem, ze tak jest ale moze wlasnie dlatego, ze tak nie mowi ja sie tak zachowuje. I niestety ja sie nie obrazam, ja robilem straszne awantury konczace sie jej placzem

Gość chciałeś prosto z mostu to...
Jesteś zakompleksionym, niepewnym siebie chłopakiem. Dziewczynę w końcu szlag trafi i cię zostawi.

Gość MruwkaZed
ile z nia jestes?

Gość oooooooooookoooo
chciałeś prosto z mostu to... Jesteś zakompleksionym, niepewnym siebie chłopakiem. Dziewczynę w końcu szlag trafi i cię zostawi. zgadzam sie... masz kompleksy i wyzywasz sie na niej... gdybys byl pewnym siebie facetem to cieszylbys sie jak komiczne ze Twoja kobieta potrafi sie seksownie ubrac a faceci sie za nia slinia :P

Gość facet_gosc
czyli poprostu jej na to pozwolic? Tez mi sie to wydaje sensowne. W koncu jesli bedzie chciala mnie zdradzic to i tak to zrobi i w golfie. A macie pomysl jak poradzic sobie z wlasnym samopoczuciem, zeby jej pozwolic i nie robic problemu? Co sobie powiedziec/ Co jej powiedziec?

"A macie pomysl jak poradzic sobie z wlasnym samopoczuciem, zeby jej pozwolic i nie robic problemu? Co sobie powiedziec/ Co jej powiedziec?" psycholog

Gość facet_gosc
6 miesiecy...

Gość bonsri
Kobieta chce się podobać, a to nie oznacza, że ma ochotę zapoznać nowego potencjalnego partnera. Zadbana kobieta, która podoba się sobie jest po prostu pewniejsza siebie, ma większy apetyt na życie

Gość facet_gosc
z psychologiem dalbym sobie spokoj. Chyba jeszcze tak zle nie jest ze mna skoro potrafie zauwazyc swoj blad i zapytac o opinie i w rezultacie dostosowac sie do slusznych porad.

Gość bonsri
pod warunkiem, że się do tych porad zastosujesz :) wyjdzie przy okazji pierwszego wyjścia :) lepiej jeśli jej powiesz, że świetnie wygląda zamiast robić kwaśne miny :) a jak zadbać o własne samopoczucie? jak dbasz o siebie? Masz własne zainteresowania inne niż kobieta ?

Gość ja nie rozumiem wcale
powinieneś się cieszyć,że masz ładną dziewczynę, zgrabną, zadbaną a inni faceci ci jej zazdroszczą. Przecież to twoja dziewczyna a inni niech patrzą bo tylko tyle mogą:-) powinieneś przy niej chodzic z podniesiona głową.

Gość facet_gosc
jesli chodzi o ilosc moich zainteresowan to z tym nie mam problemu. Jest ich pod dostatkiem. Jesli chodzi o wlasny wyglad - to prosze uwierz mi - nie mam problemu z brakiem zainteresowania ze strony kobiet. To nie chodzi o to.

Gość MruwkaZed
wlasnie, ciesz sie tym co masz:) 6 miesiecy to krotki okres czasu dlatego nie masz wiekszych zmartwien:) Przyzwyczaisz sie i bedzi eokay;)

Gość bonsri
To skąd zadbany facet z zainteresowaniami ma tak niskie poczucie własnej wartości :)?

Gość marlboro white1
Ja też na początku byłem zazdrosny o miniówki i obcisłe bluzeczki swojej dziewczyn. Ale ona nie jest moją własnością i póki wszystko miedzy nami jest ok, wiem że mnie kocha to nie ma problemu. A na imprezach nawet podoba mi się to że inni ogladają się za nią a ona tańczy tylko ze mną i na nikogo nie zwraca uwagi. To mnie dowartościowuje musze przyznać.

Gość zuzka z pułtuska
Wam faceci to nigdy nie dogodzi..Jak dziewczyna jest ładna, chce pokazać swoją kobiecosć, podoba się innym to źle. Jak jest otyłym pasztetem który mieści sie tylko w worki po ziemniakach to tez źle. W jednym i drugim przypadku nie lubicie wychodzic z takimi dziewczynami, poniewaz w pierwszym obawiacie się,że za bardzo sie podoba a w drugim, po prostu sie wstydzicie jej. To takie moje skromne zdanie i dodam jeszcze,że ja was nigdy nie zrozumiem.

Gość facet_gosc
marlboro, szczerze ci gratuluje. Mam nadzieje, ze i mi sie uda doprowadzic do takiego samopoczucia. Jesli zas chodzi o samego siebie, to jak wspominalem, mam wystarczajace dobre samopoczucie na temat wlasnych wartosci.

Gość facet_gosc
zuzka z pułtuska ... w sumie masz racje. dlatego postanowilem sie zapytac tu. Czasami porada od kogos potrafi naprawde wiele zmienic. Ale wracajac.. jest teraz na mnie wsciekla. Co jej powiedziec?

Gość WRÓŻBY EMAIL ANIELA ZAPRASZAM
Darmowa wróżba E-mail 1 pyt... ZAPRASZAM NA JEDNO PYTANIE DARMOWE NA E-MAIL. JEŚLI SIĘ DO MNIE PRZEKONASZ ZAMÓWISZ WRÓŻBĘ ODPŁATNĄ 20 PYTAŃ ZA 5 ZŁ. JEST TAKŻE MOŻLIWOŚĆ ZAMÓWIENIA WRÓŻBY DOKŁADNIEJ NA 2 LATA, KAŻDA SFERA UCZUCIOWA, FINANSOWA, OGÓLNA I ZDROWOTNA DLA CIEBIE I TWOICH NAJBLIŻSZYCH. DOKŁADNE INFORMACJE NA E-MAILU DŁUGOŚĆ wróżby kartka A4 anna_aniela65@o2.pl

Gość bonsri
Przeproś, daj kwiaty, powiedz że pięknie wygląda ale zazdrość cię poniosła i będzie ok:)

Gość zuzka z pułtuska
powiedz,ze przepraszasz po prostu. Ale kochasz ją (jesli tak) i aż cię skręca na myśl o obślinionych zapitych łepkach którzy na nią patrzą. Ale postarasz się opanować zazdrość i jeśli lubi się tak ubierać to ok. Dodaj jeszcze,ze te nerwy przez to że bardzo ci na niej zależy blblblblblblbleeeeee. cos w tym stylu zawsze działa.

Gość facet_gosc
za jakies 15 min bede z nia rozmawial. wiec dam wam znac.