Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slodka_kotka

Szukam przyjaciela/faceta

Polecane posty

Gość zomek
Spieprzaj z tymi reklamowkami

Ciekawy kotku jaki Ty jesteś piękny :) Jak Ci się nie podoba to poszukaj innej. Ja szukam takiego, któremu się spodobam :)

piękny? :D co najwyżej przeciętny ;) po prostu nie lobie oceniacz czyjegoś makijażu zamiast urody ;)

Wy faceci zawsze tak mówicie, że makijaż Wam się nie podoba, ale jeśli kobieta jest bez makijażu to też się Wam nie podoba. Więc lepiej się zastanówcie :)

ja cenie sobie naturalność /minimalny makijaż a nie taki makijaż że dziewczyna ma dosłownie maskę na twarzy ;) chyba że makijaż służy określonemu celowi a nie ukryciu wszelakich niedoskonałości pod nim ;p

No jeśli Ci się nie podoba to szkoda, ale cóż każdy ma inny gust :) Może znajdzie się jakiś kolega któremu się spodoba :)

nie powiedziałem że mi się nie podoba tylko że chciałbym zobaczyć bez makijażu ;) a i mieszkam jakieś 400 km od ciebie bo wyczytałem że jesteś z Warszawy ;D

Gość ptysia zkremem
ładna dziewuszka hohohoho mi sie podoba:DDDD

żaden ;p ale nie czuje się jakoś zainteresowany ;) czyżby pęd za karierą sprawił to że nie masz faceta mimo swojego atrakcyjnego wyglądu?

Nie, nie chodzi tutaj o pęd za karierą. Poprostu szukam kogoś na swój sposób wyjątkowego i mam nadzieje, że to forum mi w tym pomoże. jestem oryginalną osobą i chcę poznać kogoś w oryginalny sposób.

Czy są tu jeszcze jacyś interesujący faceci oprócz Leviatana :( smutno mi ... Naprawdę chodzi mi o przyjażń, a może coś więcej... Jestem wartościową kobietą, która nie chełpi się swoim wygląem..

" Chce żeby cenili moje wnętrze" Tak, to zdecydowanie widać po tych fotach :)

"Nie oddaję się bylę komu" To znacząco zawęża krąg biorców :)