Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margittttt

zapraszam chętnych!!!

Polecane posty

Gość margittttt

hej, zarejestrowałam się ostatnio na stronie odlotek.pl - mój brat wygrał tam już w dwóch losowaniach!! zabawa jest całkowicie darmowa i można faktycznie coś wygrać - jeśli ktoś z Was się pokusi, to proszę, skorzystajcie z tego linka: http://odlotek.pl/zaproszenie/100554 każdy, kto się zarejestruje z tego linka, doda mi 30 punktów :) teraz Ty pomożesz mi, a potem ktoś inny pomoże i Tobie!!! jeśli macie jakieś pytania, walcie śmiało :) a to kopiuję z ich strony: Odlotek to darmowy serwis, w którym możesz zbierać punkty i zdobywać atrakcyjne nagrody. Darmowy, bo za nic nie musisz płacić. Wystarczy, że utworzysz konto i będziesz regularnie odwiedzać naszą stronę, a punkty potrzebne do zdobycia nagród same będą przybywały na Twoim koncie. Jak to możliwe? Odlotek utrzymuje się z reklam, a prawie wszystkie koszty przeniesione są na reklamodawców, dzięki czemu Ty możesz otrzymać nagrodę dosłownie za przysłowiową złotówkę. Wystarczy, że poświęcisz trochę czasu na logowanie się do serwisu i będziesz uczestniczyć w organizowanych przez nas loteriach i zabawach. ZAPRASZAM!! 🌻 ❤️ 🖐️

Gość margittttt
słuchajcie, naprawdę nie jestem przez nich opłacona, czy coś - to nie ma być reklama tej strony, tylko po prostu promuję swojego linka :) ale stronka jest naprawdę fajna i polecam! nic nie kosztuje, a zawsze jakaś szansa jest :)