Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khyxfgvhj

SZUKAM PIOSENKI - NIE ZNAM TYTUŁU ANI WYKONAWCY

Polecane posty

Gość diana89
Może coś Faith Evans lub Lauryn Hill ?

Gość diana89
A może to coś Lil Kim lub Missy Elliott ?

Gość diana89
Aaliyah ? Monica ? Brandy ? Ashanti ?

Gość pavtel
witam. szukam polskiej piosenki w której fragment tekstu leciał mniej więcej tak: parę słów parę nut a całe serce płonie takie proste rymy a w sercu staje łza; itd.

Witam wszystkich ostatnio przypomniała mi się stara piosenka z 2003 roku albo 2004 niestety nie wiem jak nazywa sie wykonawca a ni jaki tytuł piosenki jest, licze na waszą pomoc. Otóż w tej piosence w refrenie sa słowa coś tam coś tam iii close , close , close ... o ile pamiętam to była piosenkarka o czarnych krótkich włosach. i dość była znana,zawsze była na liscie przebojów w vivie polskiej. w teledysku były jakies niebieskie zarówki czy coś. prosze pomocy !

Gość a ja nie 111
Pomóżcie starej sklerotyczce. Niestety piosenka jakiej szukam jest wykonywana nie wiem przez kogo, znalazłam ją kiedyś i miałam na kompie niestety komp padł a muzyki niet. Jest to duet prawdopodobnie jest to duet z 2007 bądź 2008 roku Lance'a Bassa i jakiejś murzynki... Może znacie ten tytuł, taka ładna balladka.

Gość triszja
Czesc ja tez mam problem. Dzisiaj w programie backstage na eska tv byla druga czeasc castingu na twarz eski i prezentera. Yoanka przeprowadzala wywiady a w tle leciala piosenka w sumie sama muzyka bez slow. Jest w stanie powiedziec mi ktos co to za utwor?

Gość Wyłupek ;))
Siemka . Jest taka trochę głupia sprawa ... Poszukuję jednej piosenki , lecz znam jedynie fragm. teledysku . Jest to piosenka w języku angielskim , śpiewana przez kobietę (brunetkę) , wydana kilka lat temu . Na teledysku występuje ona i kilku mężczyzn . Pamiętam , że jeden z nich chyba był związany sznurem i powieszony za nogi (wydaje się dość brutalne) . Była tez taka scena jak ta piosenkarka szła z butelką w ręce i coś z niej piła , a później rozbiła tą butelkę . Całość działa się w jednym pomieszczeniu , nie wiem co to było , czy garaż , czy co . ;/

Gość zibi65
szukam piosenki kapeli volksmusik.jest to utwor świateczny z refrenem;din don din don din don lub ding dong ding dong ding dong

Gość zibi65
szukam zespołu,muzyki volksmusik piosenki z refrenem;ding dong ding dong ding dong lub din dan din dan din dan jest to utwór świąteczny oraz także w refrenie dzwony biją melodia walczyka

Gość Szczepan
ja szukam takiego techno "I garyt? cos takiego" I gareet yeeeee!!! pomzocie!

Gość hyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
;) Szukam piosenki, nie znam wykonawcy, ale wiem, że w tekscie ma mniej wiecej takie słowa ; jej oczy straciły blask usta przestały się śmiać (?) wiem, że potem jest coś takiego dla ciebie zmienie sie byś znów mogła kochać, z góry dziękuje :P

Gość szukam piosenki
Jest dość stary nie pamiętam ile lat temu wyszło i nie pamiętam kto śpiewa, ale pamiętam teledysk. Więc tak: para, są w domu i niszczą swoje rzeczy sobie na złość. Ona jemu i gdy on to widzi bierze jakąś jej rzecz i też niszczy i tak cały czas. Na koniec jak już jest mega bałagan zaczynają się całować

Gość Kociszek
Wyłupek ;)) Czy to może Gabriella Cilmi - Sweet about me?

Gość Clavicula Nox
Szukam steampunkowego/gotyckiego(?) teledysku. Sama piosenka była mroczna i śpiewał w niej mężczyzna takim dziwnym głosem. Na początku była muzyka jakby cyrkowa, w każdym razie tak mi się kojarzyła. Teledysk był również mroczny: postacie i budynki były czarne, jakby wycięte z papieru. Było to jakby opowiadanie historii miłosnej(?), w której wszyscy zginęli w pożarze, a na końcu okazało się, że to jakiś koleś bawił się marionetkami.

Gość gośćnat
Szukam piosenki lata 80 może 90.Kobieta śpiewa na scenie w teatrze ,a za nią łazi taka babka w czapce chyba piżamie i kapciach- robi głupie miny i sprząta coś zamiata.Mówi to coś komuś?

Gość gość
Witajcie !!! Szukam piosenki :) Zaczynała się ona od słów 1.2.3.4.5,6.7.8.9 10 lub odwrotnie następnie piosenkarka śpiewała, że wszystkie systemy są gotowe czy ktoś kojarzy tą piosenkę

Gość gość
Witam. desperatycznie i bez powodzenia niestety przeszukuję dysk, któryś już raz w poszukiwaniu pewnego kawałka z HH o tytule bodaj "Dziękuj". było tam z 5 wykonawców, może więcej i z tego co pamiętam chyba mniej znani, czyt. underground, ale kawałek był mocno pozytywny, pomoże mi go ktoś odnaleźć??? były tam tekstu typu "dziękuj za to co masz/wszystko co masz" spokojny bicik chyba fortepian, zwykła pętelka i kilku pokornych chłopa na zwrotkach. myslałem że to bla-bla, ale niestety nie jakiś Filip chyba był w tym składzie wykonawców albo Felippe lub nawet takiego kogoś nie było tam nawet... tytuł powinien się zgadzać, pomóżcie proszę bo mnie gnębi i chodzi po głowie już z miesiąc... edit: dodam, że to hip hop polski i że kawałka słuchałem jakieś 10lat temu...

Gość gość
Już nieaktualne :D ogarnąłem :) Szybki Szmal - Dziękuj za to co!!! :)))))

Gość gość
c h m iku j . pl / blon i 1 98 4 / Track +No 13, 54 23 071 47 9 . m p 3 (audio) ktos zna - wykonawce i tytuł ????? usunie spacje

Gość luk4s
witam prosze o wsparcie piosenka hip hop z conajmniej 15 lat wstecz szybka, smieszna pamietam tylko tekst “ szalony matiz pokonuje kilometry” bede wdzieczny z gory dzieki

Gość Adam90
Cześć. Szukam teledysku, który widziałem parę lat temu na kanale MusicBox Italia. Teledysk był kręcony w myjni samochodowej (przynajmniej tak to wyglądało) Było kilka dziewczyn i oczywiście piosenkarka. Piosenka była raczej w języku włoskim. Będę wdzięczny za pomoc

Gość Mati

Witam, koleżanki i koledzy. Szukam teledysku w którym dziewczyna (bodajże w żółtym płaszczu) zaczyna teledysk od wejścia na plan przez rozerwanie kopniakiem żółtej ściany. Nie pamiętam nuty, nie pamiętam słów i szlag mnie jasny trafia i krew zalewa...
PROSZĘ POMÓŻCIE :(