Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja nie wiem o co chodzi

SEKS z nowym partnerem - PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lekooomankaa
cienka parówka hehehehe, też kiedyś napotkałam coś podobnego, dobrze że nie wyszlo miedzy nami, potem jak facet chciał to powiedziałam że ja już nie chce. z czym do ludzi :D

Gość Spokolikjejh
Spoko 6/10

Gość Macie problem?
leeekomanka, a faceci rzucaja masowo laski bo maja maly biust? tylko wielkosc kutasa sie liczy? Moj penis ma 22 cm we wzwodzie i sprawia mi same problemy, nie moge pobawic sie z narzeczona tak jak chce bo ciagle msuze uwazac aby za gleboko go nie wlozyc poniewaz ja to po prostu boli... Sam chcial bym mniejszego penisa i nie miec problemow z luzem w lozku, a Ty leeekomanko a takze autorko tematu, jezeli patrzycie tylko na seks i wielkosc penisa to swiadczy tylko o Was...

Gość a ja nie wiem o co chodzi
a nie pomyśleliście, że dla cienkiej parówki normalna kobieta może byc za luźna? Do Pana powyżej - doskonale rozumiem - mój były partner był bardzo obdarzony przez naturę, za wielki dla mnie... I teżmusiał się ograniczać, a ja... czułam się rozciągana:(

Gość przeczytałem temat od początku
członek we wzwodzie ma ok. 3,5 cm średnicy i ok. 15cm długości. Tyle o standardach... Parówka cienka ma ok. 2 cm średnicy i 12 cm długości... O ile z tą długością da się coś zrobić, to ta średnica mnie zastanawia...