Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić no żesz kurde mol

za kwaśna fasolka po bretońsku!!!!

Polecane posty

Gość co zrobić no żesz kurde mol

:O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maliboo
daj troche cukru

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość co zrobić no żesz kurde mol
za dużo koncentratu dałam :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maliboo
kwasna smitane do fasolki? pierwsze slysze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no to może...
dolej troche wody i posłódź

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość LajzaMineli
kup puszkę fasoli i dorzuć, złagodzi smak.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maliboo
nie szkodzi daj troszke cukru i bedzie cool z pomidorowa i leczo tez tak sie robi smacznego!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
maliboo znam taka osobe ktora dodala kwasna smietane...przez to zapytalam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość paskal po prostu gotuj
dodaj slodkiej smietany, cukru i surowego ziemniaka.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maliboo
no, jak ktos lubi eksperymenty w kuchni to mona i dodac smietany

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość co zrobić no żesz kurde mol
mam tylko brązowy cukier, moze być?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a co sie dodaje do pomidorowej
moze byc brazowy , smietana swoja drogą, łyżka cukru smietany na wyczucie i heja.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość co zrobić no żesz kurde mol
dzięki :)🖐️

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość irqa.
osz koorwa ZADNEJ SMIETANY! Zrob tak.3/4 szklanki wody + 2/3 lyzki maki pszennej tortowej jak kto woli.Wymieszac zeby grudek nie bylo i do gotujacej fasolowy powoli wlewac mieszajac.Potem mozesz doprawic wegeta,pieprzem do smaku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość irqa.
aha,i nie musisz wlewac calej szklanki z maka.To zalezy.Jak fasolowa jest rzadka to wtedy wiecej maki jak mowilam 2/3 lyzki.A jak gesta to mniej maki..Ja od zawsze mam ten sposob jak cos spiepsze zupe,sos itp,a potem wychodzi palce lizac.Ale kwoki na latwizne z tym cukrem haha :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dzieki..,.,,,.,

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×