Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolyndara

jak to jest z tym okresem i ciążą

Polecane posty

Gość kolyndara

czy w czasie ciąży naprawdę występuje okres? jak on wygląda ? czytałamdużo,że może on wystąpić mimo,że jest się w ciąży..

Gość kolyndara
?

moga wystepowac brunatne plamienia ale nie wyglada to tak jak normalny okres moze nawet to występowac do 3 miesacy moja znajoma tak miala i byla w ciąży

Gość wynik sie czyta zgodnie z inst
ja mialam plamienia takie, ale okresu to raczej nie przypominalo nie byla to wlasnie zywa krew tylko taka brunatna wydzielina z mniejsza ilosci krwi...w czasie spodziewanej miesiaczki jezeli jest to znaczy ze zarodek sie zagniezdza ale nie wszystkie kobiety to maja.....a inne plamienia wszelkie trzeba konsultowac z lekarzem

nie, nie może. W ciąży zdarzają się plamienia, krwawienia, ale nie miesiączka. Miesiączka jest złuszczaniem endometrium(ma inny wygląd) i ma na celu wydalenie wszystkiego poprzez skurcze. Jeśli znasz swój organizm odczujesz różnicę. Niektóre kobiety krwawią i plamią, ale każdy taki przypadek może być niebezpieczny i należy konsultować z lekarzem

Gość kolyndara
to mnie nastraszyłyście;p ja dostałam okresu już mi się skończył trwał w sumie 6 dni 1 dwa dni był obfity potem mniej a potem już plamienie takie . w sumie normalna miesiączka... skrzepy jakieś też chyba widziałam już nie pamiętam. robiłam tez dwa testy w dzień spodziewanej miesiączki i dzień po i wyszły negatywne. ale jak czytam fora to czytam laski , które piszą ze miały obfite krwawienie itd i ciąża..

Ja miałam krwawienie, które trwało 2 dni - takie brązowawe - w 18. dniu cyklu. Myślałam, że mi się jakoś dziwnie wcześnie okres zaczyna, bo zawsze mi sie rozkręcał takimi brązowymi plamieniami, ale się nie zaczął. Olałam sprawę, a po miesiącu jak nie dostawałam i nie dostawałam okresu okazało się, że od kilku tygodni jestem w ciąży. A mojej kumpeli siostra jak była na rutynowej corocznej wizycie kontrolnej u gina, to się dowiedziała, ze jest w czwartym miesiacu ciaży - w tym czasie miała co miesiąc krwawienia (zakładała, ze to trochę skąpsze miesiączki) i zero objawów ciąży. Była w szoku.

Gość kolyndara
straszcie dalej;p ...;/

ale jaki masz problem? Zrobiłaś testy, dostałaś miesiączkę. Co jeszcze????

Gość kolyndara
taka schiza taki problem;p moze test za wczesnie zrobiny;/

Gość kolyndara
zastanawia mnie czy dużo jest takich przypadków z tym krwawienie...obserwuje swój śluż...owulacja powinna być lada dzień narazie jest taki rzadki teraz zauważyłam,że trochę lepki też.. chyba trochę jajnik zaczyna boleć..

Gość kolyndara
<<