Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nijopk

mam doła...

Polecane posty

Gość nijopk

ktoś mi bliski powiedział kilka dni temu, ze jezeli nie wezme zycia w swoje rece, to nic dobrego mnie nie czeka. ze nie mam wygladu i aby mieć faceta, musze sie wysilic, podejsc sama i sprobowac go oczarowac czyms innym... jest mi przykro... wiem, ze nie jestem zadna pieknoscia, ale czy musial tak mowic...

Gość nijopk
upup

Gość truskawencjaaaa$
czasem gdy czlowiek ma gorsze dni to bierze do siebie wszystko co nam powie druga osoba a pamietaj ze druga osoba czy to kolega czy kolezanka nie zawsze musi miec dobre intencje moze miec zly dzien i chce sie wyzyc na Tobie najwazniejsze jest to abys sama odczuwala ze podobasz sie sobie zebys budizla sie kazdego ranka z poczuciem wlasnej wartosci ze akceptujesz siebie ze czujesz sie ladna i ze nikt nie bedzie w stanie zepsuc Ci humoru bo ma inne zdanie jesli ktos ma zamiar cie krytykowac to nie pzowol na to i powiedzc ze jesli sie cos komus nie podoba to niech spier**ala i koniec

Gość ghjkl
najważniejsze ze był szczery. powiedzial co myslał i masz do niego pretensje? glupia kurwa...

Ja też mam doła. Tyle że mi nikt nie powiedział że jestem zerem. A jakby mi ktoś powiedział że jestem zerem i jakby mnie tak traktowali to moje życie było by dużo łatwiejsze bo nie stawiano by przede mną wymagań jak przed jakimś kimś inteligentnym i ambitnym tylko po prostu traktowano by mnie jak zero.

Gość w 100%
a ja mam doła bo muszę pisać pracę seminaryjną a wolałabym iść spać!!

Gość ygiuhop
musial to powiedzieć, żebyś sobie nie pomyślała gruba, brzydka świnio, że masz u kogos jakieś szanse wogle. Trzeba uświadamiać pasztety bo inaczej beda podrywac normalnych i fajnych facetów :)

Gość wertyuiop
miał racje... idiotka... tlusta swinia...

Gość binopmipop,p
lubie idiotki, co takie tematy zakladaj..rzalll...

Gość w 100%
rzall? a fe. cała polska uczy się ortografii