Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krinka

Fajny test, polecam.

Polecane posty

Zróbcie poniższy test, jest naprawdę zadziwiający. Obiecuję, to nie żadna atrapa. Proszę , zrobicie go porządnie od początku do końca, nie jest zbyt długi. Zastanawialiście się kiedyś czy wasz mózg jest normalny czy wyjątkowy? cóż, zrobicie porządnie to ćwiczenie i znajdziecie odpowiedź!!!!!! Postępujcie tylko wg instrukcji, odpowiadajcie na pytania jedno po drugim i tak szybko jak to możliwe, ale nie przechodzicie do kolejnego przed skończeniem poprzedniego. Nie musicie pisać swoich odpowiedzi. Będziecie zadziwieni rezultatem!!! gwarantuje ! Ile to jest: 15+6 3+56 89+2 12+53 75+26 25+52 63+32 ech, wiem, wiem, ciężko tak liczyć, ale takie jest ćwiczenie ! wiec powodzenia!! 123+5 SZYBKO!! POMYŚLCIE O JAKIMŚ NARZĘDZIU I KOLORZE!!! potem przejdzie troszkę niżej. Jeszcze trochę niżej. Jeszcze niżej.. Pomyśleliście o czerwonym młotku, prawda??? Jeśli nie, jesteście w 2% populacji, którzy mają rozum na tyle inny, że mogą myśleć o innej rzeczy. 98% populacji odpowiada 'czerwony młotek'. Do diabla z tym, nie??

Gość o maj gad....
ja pomyslalam o pomaranczowym mlotku:P

Gość fyjmdtyj
Też to znam. Masz coś mniej popularnego?

Gość czy ty przypadkiem nie jestes
ja pomyslalam o niebieskim srubokrecie :P

Gość Loko Loko
hehe dobre faktycznie pomyslałam o czerwonym młotku :classic_cool:

Gość gość
Ja tam myślałam o czarnym nożu...