Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enkapsulacja

czuje się zdradzona

Polecane posty

Gość enkapsulacja

w skrócie: jestem z chłopakiem 3 lata, pokłóciliśmy się o to że mi poświęca za mało uwagi, rozstalismy sie na jakieś 2 tygodnie, w ciągu tych 2 tygodni poszłam z kolegą na piwo, następnie chcielismy do siebie wrócic ale on dowiedzial sie ze bylam z kolegą na piwie i sie wkurzył, po kilku dniach znowu probowalismy i on mi powiedzial ze poszedl z moją(!) dalszą koleżanką która na niego leci do kina zeby sie na mnie odegrac i zebym zobaczyla jak on sie poczuł. zabolało:O czuje sie zdradzona jak cholera:O

Gość enkapsulacja
czyli przesadzam? wiem ze on to zrobil specjalnie zeby sie odegrac na mnie ale mnie to naprawde trafiło:O nie moge sie z tym pogodzić:O

Ty byłaś na piwie, On w kinie. Ani piwo nie robi według mnie żadnego problemu, kino też nie. Pogadaj z Nim. Powiedz, że się głupio poczułaś. Może zrobi Ci się lżej.

w ramach rewanżu-bo widze, ze oboje lubicie takie zabawy, idź do jakiejs wiekszej galerii handlowej, stan na srodku i pokaz cycki. dopiero ci sie lżej zrobi.

Gość enkapsulacja
wróciliśmy do siebie i niby jest ok ale ja nie moge przetrawić tego co zrobił tym bardziej ze ta laska kiedys do niego wypisywała i ewidentnie na niego leci:O to nie zart ani prowokacja, po prostu mielismy takie zasady w naszym związku że nie spotykamy sie sam na sam z osobami płci przeciwnej:O

Gość enkapsulacja
no ja sama nie wiem czemu mną to tak wstrząsnęło:O myslalam ze mi przejdzie a juz kilka dni sie z tym gryze, on tez sie nie spodziewał ze az tak źle na to zareaguje... ale tak mu ufałam, a tu taki numer mi wywinął:O

Gość kolejne jebnięte dziewczę
rozumiem, że jeśli ty będziesz się pieprzyć z kimś to ok, zaś jesli on to będzie cię to męczyło? fajne podejście, życzę sukcesów w życiu

Gość enkapsulacja
juz nie chodzi o to ze sie z kims w ogole spotkal tylko ze akurat z nia! juz sie kiedys o nia poklocilismy bo udawala moja koleżanke a wyszlo ze chciala sie do niego dorwac przeze mnie po porostu... tym bardziej ze mam z nia troche wspolnych znajomych jak sie rozniesie ze on sie spotkał... kurwa jaki wstyd:O normalnie mnie upokorzył tym!

Gość kolejne jebnięte dziewczę
aha, czyli to laska na która masz uczulenie Hm on pewnie specjlanie ją wybrał, żeby ci dokopac widocznie jego też bolało No to masz problem teraz

Gość enkapsulacja
ja tego nie przeżyję:O:O:O:O:O