natt0011 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 hej wszystkim mam pytanie i prosbe o rade dlatego ze od ponad roku biore tabletki antykoncepcyjne yasminelle i dostalam dziwne plamienie w kolorze brazowym dosc w intensywny kolorze.. jestem w 16 dniu brania tabletek wiec nie powinno wystepowac zadne plamienie i nigdy wczesniej tak nie miałam .. zastanawiam skad to plamienie ;/;/ prosze o rady ! i z gory dziekuje ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cougargirl21 Napisano Wrzesień 1, 2010 hej. a kiedy współżyłas? moze to od otarcia? robisz przerwy 7 dniowe? bo jesli bierzesz kilka opakowan pod rzad to moze pojawic sie plamienie inna opcja to jakas infekcja albo nadzerkapoczekaj, moze minie a jak przy nastepnym cyklu sie powtórzy to radziłabym porozmawiac o tym z ginem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość izazsynkiem Napisano Wrzesień 2, 2010 Ja jak stosowałam yasminelle to również dziwnie plamiłam i to prawie przez miesiąc jak zadzwoniłam do lekarza to sie pytał jak długo plamie i mnie opierdzielił że wcześniej nie zadzwoniłam ale poźniej mi to mineło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natt0011 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 własnie nie współżyłam juz ponad miesiaca ;p albo i wiecej.. wiec to jest nie mozliwe.. i dziwnee ;/ aa co do robienia przerw zawsze ja robie .. hm co zrobic ? poczekac;/ troszke sie zaniepokoiłam tym faktem tym bardziej ze lece na wakacje i pierwszy raz chialam brac tabletki dalej bez robienia przerwy a teraz juz sama nie wiem czy to by bylo dobre dla mnie w takiej sytuacji ?. hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach