Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budda w misce

nic mi sie nie chce,jestem len.;/

Polecane posty

Gość budda w misce

sluchajcie, musze wam o czyms opowiedziec, jestem strasznym leniem i nierobem. szukam pracy, tzn udaje ze szukam. nic mi sie nie chce. to ma byc moja pierwsza praca, i tak juz dlugo w domu siedze, od maja. ide do szkoly zaocznej i musze gdzies pracowac, tylko ze mi sie NIE CHCEEE! bylam na jednym spotkaniu, facet mial zadzwonic, zadzwonil. a ja odmowilam. rodzicom powiedzialam ze nie zadzwonil. jestem pasozytem. moglam miec prace a odmowilam, bo mi sie robic nie chce. o ja pierdole;/ i co tu robic? jak ja mam tej pracy szukac, gdzie? jak mnie to wszystko wkurwia..;/ sama siebie wkurwiam, tylko bym siedziala przed kompem,ogladala filmy i narzekala.jestem w kropce.

Gość czemu odmowilas
?????

Gość Ostra jestes bezkitu
Dziewczyno szczerze mowiac, pojdziesz na te studia zaoczne to zobaczysz jakie oczy na ciebie zrobia ludzie z roku. Pamiętam ze na poczatku zajęć z nowym wykladowca na cwiczeniach kazdy wstawal, przedstawial sie i mowil czym sie zajmuje... Ciekawe co ty powiesz nierobie? Ze w kanape pierdzisz? Mysle ze presja otoczenia na ciebie wplynie, zreszta nie wyobrazam sobie zeby w wieku 21-22 lata prosic rodzicow o kase na podpaski itp.. Ogolnie jestes zal.

Gość do to nie ja bylem ewem
widocznie bycie zulem to twoje przeznaczenie:D

Gość fajnie być leniem
Ja też jestem leniem i nierobem. Nie pracuję ani się nie uczę już od 8 lat. A filozofię mam taką: "Z pracą jest tak samo jak z grą na skrzypcach: jedni rodzą się by grać, drudzy aby ktoś inny dla nich grał. Podobnie z pracą, jedni rodzą się aby pracować, a drudzy po to, żeby ktoś inny na nich pracował. I ja właśnie jestem ten drugi."