Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cougargirl21

potrzebna porada od zaraz !!!

Polecane posty

Gość Cougargirl21

Witam. Podczas pobierania materiału do cytologii lekarz zdiagnozował niewielką nadzerke. Powiedział ze nie bedziemy nic z tym robic tylko obserwowac bo jest bardzo malutka itd i ze zaczekamy na winik cytologii, nie zapisał mi zadnych lekow ani globułek. I tak sie zastanawiam czy zawsze nadzerce towrzyszy stan zapalny i czy lekarz jest w stanie go zobaczyc podczas rutynowego badania? Zastanawiam sie tez dlaczego nic od niego nie dostałam, chocby abothylu? Myslicie ze moge sama sie nim podleczyc? Na własna reke? bo czytałam ze to pomaga przy nadzerkach... wynik cyt za miesiac i wtedy wizyta. poradzicie cos dziewczyny bo mam mega stres.

Gość czy ty przypadkiem nie jestes
mala nadzerka czesto sama sie leczy ja np mam staly wynik cytologii II a jestem zdrowa raz mialam duza krawiaca nadzerke i mialam zbaieg bez czekania na wynik miesiac to nie jst duzo i na pewno mala nadzerka nie przerodzi sie w nic groznego ale dla pewnosci mozesz przejsc sie do inego lekarza

Gość ediana 26
Taka nadżerka to prawie pewne raczysko.

Gość Cougargirl21
no tak ale skoro jest jeszcze taka mała to chciałabym szybko działac zeby własnie sama sie wyleczyła nie chce czekac tego miesiaca. a co do tego stanu zapalnego? moze byc tak ze on go ne rozpoznał a na cyt wyjdzie ze jest czy on raczej by go widział?