Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassskaaa

moj facet byl prawiczkiem a ja juz nie jestem dziewica od 2 lat

Polecane posty

Gość kassskaaa

Mój problem polega na tym, ze mój obecny facet(był do niedawna prawiczkiem) ciągle mi wypomina to ze nie czekałam na niego tylko przeżyłam ten swój pierwszy raz już 2 lata temu z moim byłym. Teraz bardzo tego żałuję, chciałabym mu móc mówić że był moim pierwszym i ostatnim, ale nie moge. Jestem stosunkowo młoda mam 21 lat tak samo jak mój partner. Myślicie ze może to być przeszkoda w przyszłości? Czy będzie to odgrywać jakąś znaczącą rolę? Proszę o odpowiedź.

Gość nnowy w miesciee
glupi i tyle nie wiedzial kogo bierze zazdrosny.....a takich najlepiej unikac

powiedz mu że nic na to nie poradzisz, że on był łamagą i nie potrafił sobie dziewczyny przygruchać, ja bym uciekł od niego, gdzie pieprz rośnie, tobie radzę to samo, póki pora, z durniami nie wygrasz....

troche dziwnie podchodzi do tego tematu twoj chlopak...przeciez nie moglas przewidziec tego, ze jeszcze spotkasz jego na swojej drodze ile on ma lat?

Gość dlaczego od takich najlepiej
uciekać?

Gość kassskaaa
Tez ma 21 lat, mojego bylego nie kochalam tak bardzo jak jego, jest dla mnie wszystkim, mam czasami leki ze on kiedys bedzie chcial sprobowac z inna :-(

Gość nnowy w miesciee
bo bedzie całe zycie przeżywał ze jest tym drugim

doktor Lew Starowicz, powiedział, że ten pierwszy to tylko dziurkacz, i każdy głupi może nim być, mając trochę szczęścia. Ważny jest ten co zrobi pierwszy orgazm, a dziurkacz, chyba raczej nie zrobi....też byłem prawiczkiem, i do dziś współczuję dziewczynie zktórą straciłem "prawictwo".....

normalny facet przemyślał by to co mówi do osoby z którą jest w związku... moj ma 26 i mi powiedział miałaś chyba swój temat na kafe tak??

Gość kassskaaa
Ale ja nie chce od niego odchodzić!!!!!! Chce być z nim ;-( on jest wspaniały. Zaluje ze kiedyś straciłam dziewictwo, teraz wiem ze powinnam była czekać. Ja mu się nie dziwię rozumiem że żle mu z tym że jest tym drugim ;-(

Gość szmaragdziki21
ja mam taka sama sytuacje ze- stracilam dziewictwo z kims kilka lat temu (kogo z pkt widzenia czasu to chyba az tak nie kochalam..)a teraz mam wspanialego przecudownego mezczyzne ktorego bardzo kocham, Kocham i KOCHAM i tez tego zaluje... ale moj chlopak zdaje sie to rozumiec,nie robi wyrzutow a w lozku jest nam wspaniale:), nie cofniesz przeszlosci...i zal czy pragnienie tego nie zmienia-jedyne na co sie ma wplyw to przyszlosc i mysle ze powinnas to wytlumaczyc swojemu mezczyznie..zreszta...lepiej byc chyba ostatnim niz pierwszym (i bylym :P ) a dziewictwo...moze i jest symbolem choc nie zawsze sie o tym w czas pomysli i przeciez nigdy nie wiesz w kim sie zakochasz ale ono niczego nie gwarantuje i nie swiadczy o tym ze ktos bedzie wiernym cudownym malzonkiem.. mam nadzieje ze twoj chlopak to zrozumie bo szkoda byloby gdyby to mialo wam jakos rozbijac zwiazek , kocha sie pomimo wad..

Gość ja jestem jeszcze prawiczkiem
ja bym nie mogl byc z dziewczyna, ktora nie jest dziewica

sciemnia, bys ty czula dola, nie daj sie ponizac, a co bedzie po slubie, molestwoanai psychiczne, na to sie zanosi,

Gość oooooooooookoooo
dlatego ja mowie prawiczkom stanowcze NIE! oni sa nawiedzeni pod tym względem, pewnie za niedlugo dojdzie do tego ze Cie zdradzi, bo przeciez Ty juz kogoś mialas a on tylko Ciebie. Poza tym ten jego tekst ze Ty na niego nie poczekałaś... boze... inteligencją to on nie grzeszy... skad do cholery moglas wiedziec ze na niego trafisz? takich to powinni wysyłac na księzyc zeby nie truli zycia innym. To jest przeszkoda, bo on jest pewnie chorobliwie zazdrosny o to jaki był Twoj ex, czy byl lepszy, czy mial wiekszego, czy lepiej sobie radził. Skoro juz teraz odwala takie szopki to albo sie rozstaniecie albo on Cie zdradzi.

Gość prawiczki są wporzo

Gość mi tez moj powiedział
wiec namnie nie czekałaś...tylko ze ja nawet kiedys nie wiedziałam o tym ze on istnieje a stało sie jak sie stało i mi tak bedzie ciagle mowil :(

tylko ze moj nie jest prawiczkiem

Gość Klikkka
Gdyby facet byl taki wspanialy jak piszesz, nie krzewilby w Tobie poczucia winy. Zenujace podejscie i dla mnie dyskwalifikujace.

Gość kazdy prawiczek
przeszlosc wypomina

mój nie jest prawiczkiem

Gość Killer20
Opowiem trochę o moim przypadku:) półtora roku temu poznałem laskę, wygląd miała boski,ogólnie po dwóch miesiącach znajomości zapytała się o sex, na to ja że jeszcze tego nie robiłem,a ona że to nie szkodzi,była odemnie 2lata młodsza,a ja jeszcze tego nie robiłem, no więc mieliśmy to zrobić,po dalszej rozmowie stwierdziła że robiła to już jak miała 15lat ze swoim 4lata straszym ex, ja nie miałem żadnych pretensji o to,no ale po pewnym czasie wyszło na jaw to że mi rogi z nim robiła... Zerwałem z nią, potem poznałem następna i z nią to zrobiłem, było extra, ale ona też nie była dziewica, ALE POWIEM TYLE: PRETENSJI DO NIEJ O TO NIGDY MIEĆ NIE BĘDĘ, BO JEST SUPER DZIEWCZYNA I ZA PRZESZŁOŚĆ JEJ OCENIAĆ NIE MOGĘ pozdrawiam:) olej go:)

Gość prawiczki są cool
tylko dziewic potrzebuja

Gość fiiipppooo
Ja się nie dziwię facetowi, on zapewne naprawdę czekał na tą jedną, z którą chciał spędzić całe życie. Czasem nie rozumiem jak można kochać, dać dupy a póżniej to uczucie znika, chyba byłaś ślepa, ja na miejscu tego faceta nie potrafiłbym być z Tobą, a jeżeli zostanie to naprawdę bardzo mocno Cie kocha.

Gość szmaragdzik21
Według mnie możesz pomóc mu się w tym pogodzić. Miałam podobny problem z moim obecnym facetem, mimo iż mówił że to nie problem, czułam że go to boli, że jest tym drugim. Powinnaś nigdy nie robić mu powodów do zazdrości, przynajmniej w pierwszym roku bycia razem, jak również dawać jak najwięcej powodów do tego by mógł czuć że tylko na nim Ci zależy. Ja tak robiłam, a teraz jest nam dalej wspaniale, jesteśmy już 5 lat razem :) i juz po zareczynach.

Idź na operację regeneracji błony dziewiczej. Znów będziesz dziewicą i twój chłopak będzie szczęśliwy.

Gość natalka261
Widze nie tylko ja mialam taki problemik :) to normalne u facetow, kazdy chce byc pierwszym. Nie dawaj mu z poczatku zadnych powodow do zazdrosci a bedzie wszystko wporzadku.

Gość laura88
Prawiczki już tak mają.

Gość sonia8
To wychodzi na to,że ja miałam szczęście:) bo trafiłam na prawiczka co tak nie ma:) w ogóle mam wrażenie,że żyję w innej rzeczywistości- nie spotkałam się z wieloma rzeczami, które na kafe urastają do rangi wielkich problemów. Żaden z moich znajomych (facetów nigdy nie mówił,że chce dziewicy-głupota).Tylko niedojrzali chłopcy z kompleksami mają takie potrzeby. Do autorki- przeprowadź poważną rozmowę, jeśli nie pomoże to rozstanie, zrozum,że jego zachowanie nie jest normalne!

Gość Jeśli teraz zaczyna...
... to później będzie tylko gorzej. Miałam taką sytuację i wiem czym to pachnie. Mój facet nie był prawiczkiem, a mimo to nie mógł znieść, że z kimś wcześniej spałam i miałam przerypane przez kilka lat związku z nim. Powiem krótko: to była m a s a k r a ! ! !

Gość ciotki dobre rady
natalka261, "Nie dawaj mu z poczatku zadnych powodow do zazdrosci" szmaragdzik21, "nigdy nie robić mu powodów do zazdrości, przynajmniej w pierwszym roku bycia razem" Z początku to ile? Czy nigdy to to samo co przynajmniej CAŁY pierwszy rok? A później już można się spokojnie pierdolić z innymi? Oj wy wszystkie prawiedziewice ale jesteście pojebane.