Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matieu15

Dokuczają mi w szkole...Co robić ?

Polecane posty

Gość to ja tylko ja
Ja mam tak że mi chłopaki dokuczają jak wracam ze szkoły więc dzwonie po mama lub tate i przyjerzdrzają po mnie i i ch opiep**ajo i rozwiązane

Gość gość
ty qrwa zacznij pisac powiesci i rzuc te szkole w cholere

Gość Podobieniec
Stawiaj na swoim a reszty nie słuchaj . Ja jestem w 1 klasie gimnazjum i jakby liczyc gimazjum to dokucza mi okolo 10 oosob ale ze szkoly nie z klasy. 4 z 2 klasy 6 z 1 klasy ( innej ) Ale ja ich nie słucham , narazie staram się zająć nauką bo jest prawie półrocze a ja mam średnią 1,90 z matmy :/ Stawiaj na swoim , irytuj ich czymś mądrym , wypominaj im mądrze to co oni robią a przy tym denerwuj ich tym co oni robili zle . To jest mądre i złośliwe :>

Gość gość
Super komentarze ale popatrzcie na date :)Ale mała ale bardzo ważna uwaga Chłopak juz od pobad 2 lat ma ten problem z głowy :)

Gość gość
Mam dla Ciebie kilka rad; 1. Ignorowanie Ignoruj ich, po prostu, może się odczepią.. 2. Pogróżki Zagroź im trochę, skoro są tacy 'męscy' na pewno nie będzie im to robić 3. Przemoc Przełam swoją wolę, i uderz ich, na pewno Ci się uda! 4. Skarżenie Nikt nie lubi skarżepyt, ale cóż.. Jeśli nic Ci nie pomogło, to spróbuj tego :) Mam nadzieję, że pomogłam.. :)

Gość Paula

Hej , ja mam dokładnie taki sam charkter jak ty, i jestem o rok młodsza od cb, gdybyśmy chodzili do jednej klasy, chodziłabym z tobą i rozmawiała, a głupią klasę olewalibyśmy razem, nie zwracaj uwagi na tych debili, pozdrawiam Paulina

Gość w absurdzie

Myślisz, że po 8 latach nadal szuka rady? Ech...

Gość Anna

Hej nie dają mii spokoju więc unikam z nimi kontaktu