Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolyndara

krwawienie w czasie ciąży

Polecane posty

Gość kolyndara

czy w czasie ciąży naprawdę występuje okres? jak on wygląda ? czytałamdużo,że może on wystąpić mimo,że jest się w ciąży..

Gość kolyndara
<<

Gość kolyndara
beee nikt mi nic nie powie????

Gość kasii
kiedy kobieta jest w ciąży miesiączka nie występuje.. owszem, moze miec miejsce plamienie, tzn. sama krew może się wydostawać, ale brak jest skrzepów błony śluzowej i jajeczka..

Gość kolyndara
bo ja jestem po okresie niby był normalny... 6 dni pierwsze dwa obfity ..chyba jakieś skrzepy były ale nie wiem... coś ciemnego ciągnącego się. no i potem coraz mniej a na koniec takie brązowe plamienie... zrobiłąm dwa testy w dzień przewidzianego okresu i jeden dzien po oba negatywne niby. okres spoznił mi sie 3 dni i tak się zastanawiam...

Gość kasii
jak zrobilas test i wyszedł negatywny a okres moze sie spoznia bo masz jakies stresy, zmiana klimatu ...

Gość kolyndara
ja już go miałam ;p spóżnił sie po prostu .juz mi się skonczył///tylko naczytałam się,że mzona byc w ciaży mimo wszystko i sie stresuje troche..

Gość kolyndara
i teraz pod koniec okresu kochałam się z chłopakiem kilka razy zawsze gumce i przerywany..miesiączkę mam dostac ok 17.