Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kanciastoporta

Głupie baby!

Polecane posty

Dlaczego obecnie kobiety we wszystkim doszukują się zdrady ? Napisze koleżanka z pracy - zdrada! Delegacja - zdrada! Dłuższy pobyt w pracy - zdrada! Częstsze spotkania z kumplami - zdrada! rozmowa z znajoma - zdrada! i tak mozna wyliczać bez końca, drogie panie a gdzie zaufanie ?!

Gość spacerek w deszczu?
nie mają zaufania bo same zdradzaja

Gość wcale ze nie głupie)
teraz nastaly takie czasy, ze jest duze przyzwolenie na zdrady, faceci za duzo sobie pozwalaja, uwazaja ze wszystko im sie nalezy :-( stad nie lubimy byc robione w bambuko. Ufalam, wierzylam i co zostalam oszukana a facet krył sie bardzo dobrze, moglabym reke dac sobie uciac- hehe dzisiaj juz bym jej nie miala :-P stad

A kobiety to nie zdradzają, nie mają romansów, po co to uogólnianie, to że Ciebie jeden zdradził, to nie znaczy że inny będzie taki sam. Wspólczuje, ale po co zaraz krzyczeć że wszyscy zdradzają.

A to tez prawda że teraz baby jakieś takie się marudne zrobiły, dużo po ślubie, albo ciąży przestaje dbać o siebie, miłość miłością, ale faceta trzeba umieć zatrzymac tak jak i kobietę.

kobieta tak jak i facet potrafi zdradzać, o co wy sie kłócicie ??

swiat jest pelen pokus, teraz łatwiej o zdrade - charakter pracy, internet. nie uogólniam nie wszyscy, kobiety tez zdradzaja -nie ma reguły. Poprostu teraz jest łatwiej

Nikt sie nie kłoci, ja tylko zauważam pewne fakty, plus irytuja mnie te laski na kafe co druga podejrzewa że facet ja zdradza.

kancia.......a co drugi facet podejrzewa ze dziewczyna go zdradza....... nie ma reguły :)

to po co tworzyc związki skoro nie ma zaufania, ja rozumiem zazdrośc, zadroscią w odpowiednich ilosciach nikomu nie zaszkodziła, ale to co czytam tu na kafe to obsesja jakaś

jeżeli , to cie irytuje ..to żeby być sprawiedliwym powinniście dostrzegać tematy które mężczyźni zakładają na kafe albo ciąży przestaje dbać o siebie---z tym się zgodzę, bo tez to zauważam, ale znam kobiety które nawet w ciąży potrafią o siebie zadbać

Gość ahaaaaaaa no tak tak tak
"wcale ze nie głupie) teraz nastaly takie czasy, ze jest duze przyzwolenie na zdrady, faceci za duzo sobie pozwalaja, uwazaja ze wszystko im sie nalezy stad nie lubimy byc robione w bambuko." baby są o wiele gorsze.

Ale nawet jak tak zdradzaja to wcale mnie to nie dziwi, kobiety [ nie wszystkie] ale duża częśc chciały by faceta trzymac na smyczy, wyjśc sam nie może, a nawet jak może i mówi ze z kumplami to wydzwaniaja później jakby nie wiedzialy ze dla faceta dzwoniaca baba przy kumplach to obciach. Plus chciały by inwigilowac tel., poczte, profile na portalach. Nikt normalny nie wytrzymuje takiego upierdliwego zachowania.

Gość szacun kanciastoporta!!!

czego wy chcecie wkoncu...jak daje się wam luz ,to źle....jak coś się kobieta odezwie ,to tez źle poza tym związek dla mnie przynajmniej ,to nie jest wiezienie i jeżeli jest zaufanie ,to kobieta jak i mężczyzna nie będą mieli nic przeciwko na wyjście z koleżankami, czy tez z kolegami...z umiarem oczywiście a to co opisałeś do góry ...najczęściej tak mężczyźni postępują

Tak tez jestem tego zdania, że w związku musi byc zaufanie, sama mam taki związek, że nikt nikogo nie trzyma na złotej smyczy i nie inwigiluje. Ja z doświadczenia wiem, ze to kobiety tak postępują, plus ciagle czytam tu i na innych forach, że jakaś dziewczyna sprawdza komórkę, że marudzi bo facet wychodzi z kolegami a nie jest z nią, że łamie hasło na nk czy facebooka czy cos tam innego bo musi sprawdzić z kim pisze i co, załosne to trochę. Nie mówię, że męzczyźni tez tak nie robią, ale chodzi mi o to, że kobiety nie widza u siebie złych rzeczy tylko wytykaja facetą i wciąz podejrzewaja o zdradę.

Gość przeciez to NORMALNE.........
"dobrze czego wy chcecie wkoncu...jak daje się wam luz ,to źle....jak coś się kobieta odezwie ,to tez źle" jak to czego chcemy? NORMALNOŚCI, a nie udawania, swobodnego zachowania, spontaniczności, a nie "ustalania zasad" troche tego, troche tego, dzisiaj bede zolza, jutro mu nie dam, pojutrze nie odezwe sie przy kolacji... to jest doroslosc?