Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on201011

POMOCY :( !

Polecane posty

16 lipca mialem z dziewczyną piszczoty.. wytryslem sie na reke .. powycieralem ja u ciuchy .. spemy nie bylo na rece ( byla zaschnieta) i ta reke wlozylem jej do pochwy.. balismy sie ze jest w ciazy .. ale 31 lipca dostala okres. jakos mi ulzylo. dodam takze ze dostala 2 lipca. teraz miala dostac 31 sierpnia i nie dostala.. w tym czasie bawilismy sie pare razy w pieszczoty ale wiem ze juz nie popelnie tego bledu i najpierw wolalem ja pomacac .. czystymi rekami a potem dopiero sperme miec na rece. jestem na 100 % pewny ze sperma sie nie dostala do niej.. robilem to bardzo uwarznie . czesta konczylem na swojej rece i konczylismy i bylo 0 dotyku. nei wiem co sie dzieje . wczoraj nie dostaakl okresu , dzisiaj tez . nie wiem cyz jutro dostanie. :( strasznie sie boje.. mi sie zdaje ze palcem dziecka nie darady zrobic ale sa takie przypadki.. ale to malo realne pomozcie mi blagam !:(

to w ogole jest niemożliwe, wbrew pozorom nie zachodzi się tak łatwo w ciążę nie masz sie czym martwić, podejrzewam, że jesteście jeszcze młodzi bardzo więc to normalne u nastolatek, że nie zawsze okres przychodzi super regularnie, wiele rzeczy zresztą może wpłynąć na to, że okres się spóźni np. stres, choroba albo zmiana klimatu (wyjazd na wakacje) także wyluzuj bo NA PEWNO Twoje dziewczyna nie jest w ciąży