Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

e2s

Czy mężczyźni naprawdę kochają zołzy ?!

Polecane posty

Gość Amicorum nie gadaj bzdur
faceci po prostu mówią wprost i jeśli kobieta to wie, to wtedy jest OK. nie ma tu żadnej filozofii. i faceci nie lubią, wręcz NIENAWIDZĄ granic. mówię Ci to jako facet,. zasady są proste, ale trzeba je poznać. i poznać faceta i nie dodawać sobie do tego kobiecej ideologii, bo kobieta takla ma być:) bzdura.

Gość Amicorum nie gadaj bzdur
związek to przede wszystkim ZAUFANIE i swoboda. a jesli kobieta i mężczyzna SAMI mają jakieś zasady w życiu, to jest OK. i jedno nie musi, NIE POWINNO I NIE MA PRAWA drugiego ograniczać w jakikolwiek sposób.

Gość ejbisi
Facetom sie wydaje ze nie kochaja zołz, ale jak dziewczyna nadskakuje i podaje mu wszystko na tacy to wiekszosc nie docenia. Za to jak widza ze dziewczyna jest niezaleZna i nie jest na ich kazde skinienie to wtedy ja szanuja.

do Amicorum nie gadaj bzdur ale tu nikt nie gada o ograniczaniu czy zakładaniu kajdan tylko o nadmiernym nadskakiwaniu i braku szacunku w zamian

No właśnie , tak naprawdę zawsze wydawało mi się , że im cześciej się ze sobą przebywa , tym lepiej... Ma sie okazje poznać.. Jakieś miłe sms... a tu wychodzi że trzeba trzymać dystans- choc nie chce to tak nalezy... to prawda ? najlepiej udawać zapracowaną i ciągle w biegu ?

Gość Amicorum
Pisząc granice miałam na mysl elementarne granice szacunku do siebie i szanowania drugiej osoby. Że jak przegniesz i naprawde mnie zranisz to to usłyszysz. Prosto miedzy oczy. Czy naprawde byś chciał żeby kobieta całowała cie wstopy pomimo to że ją zdradzasz lejesz i przepuszxzasz kase w strachu że odejdziesz

Gość tjesttak
" h e h e :D Zolze moge miec za chwilowa kochanke, ale nigdy za zone! Baby sie naczytaly glupich ksiazek o sukowatych zolzach," Prawda jest taka, ze kochaja zolzy, a biora slub z innymi.

Gość dokładnie,na żonę biorą potuln
szare myszy..najczęściej.

Gość NIE!!!!!!

Gość dla jednego byłam zołzą
i nie pasowało mu to, dla drugiego jestem i jest zachwycony. To kwestia gustu. Jeden szuka zołzy,inny miłej kochanej dziewczynki.

Gość Faceci sa rozni
Jeden chce ulegla, drugi przeciwnie. Moj byly facet wlasnie mi powiedzial i napisal, ze tak szczerze to kochal i pozadal tylko mnie, ale ozenil sie z taka, ktora robi wszystko to czego on chce. Ja tak nie moglam i rozstalismy sie. Ale czy zaliczam sie do zolz - nie sadze, jestem niezalezna i trudno mna rzadzic.

Gość a skąd bierzesz ...
tych facetów ? I dlaczego spełniasz ich zachcianki ? Może oni czują, że zależy Ci na tym, że by oni zostali na dłużej i wykorzystują to ? Moim zdaniem, to w Tobie tkwi błąd....

Gość faceci teraz zaprzeczaja
i sa w tym rownie zalosni jak kobiety ktore twierdza 'nie nie, ja lubie tylko grzecznych i miłych, taki łobuz nie mialby u mnie szans', a i tak ten grzeczny i ułożony nie ma szans z zawadiackim bad-boyem. Tak samo jest z facetami - co widać w tym wątku - oficjalnie twierdzą, że chcą cichą, miłą, grzeczną dziewczynę - ale w rzeczywistości jest tak, że takich dobrych gąsek nikt nie docenia i dostają za swoją naiwność w dupę raz za razem - podczas gdy niezależnym laskom, które czasami zachowują się egoistycznie, i generalnie nie mają podejścia "dla mojego misiaczka wszystko zrobię" nadskakują tłumy facetów i wręcz zabijają się o nie. Nie mówię o awanturowaniu się, strzelaniu fochów i innych dziecinnych zagrywkach, ale zasady tego świata są proste: 1. Jeśli nie zadbasz o swoją pozycję i swój interes, to nikt tego nie zrobi. Tyczy się i pracy, i związków. 2. Dobroci serca i altruizmu na dłuższą metę nikt nie doceni i uzna za frajerstwo. Za pierwszym razem ci podziękują, za drugim nie zwrócą uwagi, a za trzecim jeszcze złają że za wolno/nie tak/mogłeś zrobić więcej.

Jak można pokochać jakiegoś wrednego, złośliwego i jędzowatego babsztyla, bo to jest właśnie zołza i nie dawajcie sobie wmawiać jakieś "specjalistce" od mężczyzn, że jest inaczej? A czemu chłopaki za takimi ganiają? To proste, jest większa szansa na jednorazowy sukces.

Gość CichoChłopy
Kochacie Zołzy, tylko nie chce się do tego przyznać :-) Pozdrawiam.

zołza czyli jaka? uważam,że faceci kochają kobiety które są pewne swojej kobiecości

Gość CichoChłopy
Ina - Czyli właśnie Zołzy :-) :-) To kobiety niezależne i znające swoją wartość. Najcześciej bardzo ładne i seksowne.

a co powiesz o tych nie ładnych ,które wrzeszczą na chłopa i marudzą ,narzekają ,a oni je kochają bo trwają przy boku na dodatek spełniają ich żądania .....

Popadacie w skrajności. Autorka tematu jest ewidentnie osobą bierną, uległą, wystraszoną perspektywą bycia samotną i ten koles to wykorzystuje dojąc ja na prawo i lewo (podwożenie autem/sex/kolacje na jej koszt/herbatki/obiadki) :/ Masz 35 lat a jestes tak zdesperowana, że aż się słabo robi !!! Autroko, nie widzisz, że on cie W Y KO R Z Y S T U JE ??????!!!!!!!!

Gość CichoChłopy
Ina - Nie znam innych kobiet " z charakterkiem", ale ja jestem atrakcyjna i miewam humorki. Trzeba czasem pomyśleć o sobie, zostać trochę egoistką w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Nie może wszystko kręcić się wokół mężczyzny :-) Też uważam, Że autorka przestraszona jest wizją "bycia samotnej", dlatego robi wszystko, żeby stworzyć z kimś związek. Ale potwierdza się reguła, że co za dużo to niezdrowo. Nie można nadskakiwać, płacić, wozić itd. Bez przesady :-)

"słysze wspaniałą kobietą jesteś. Dlaczego ? - Bo gotuję obiadek, kolacyjka, herbatka pod nos, - przytulanie, głaskanie, - rozmowy jak tam w pracy, jak minął dzień, - niezły sex... a ja ?" A Ty? To może po kolei... Ty im pewnie też mówisz, że są wspaniałymi mężczyznami. Dlaczego? - Bo jeśli ty gotujesz obiadek, kolacyjnkę i robisz herbatkę - to on w zamian zrobi coś innego, załatwi, przyniesie, zrobi. Czy nie tak? - przytulasz i głaszczesz faceta, więc on czuje sie przytulony ui pogłaskany, więc nie musi o to zabiegać, a może mu po prostu tego nie potrzeba? Zastanawiałaś się nad tym, że niektózy faceci po prostu tego nie potrzebują? - rozmowy jak tam w pracy i ogólne zainteresowanie jest miłe i on także powinien się tym zainteresować jak spędziłaś dzień. Chyba, że nie masz o sobie nic do powiedzenia. - niezły sex? :) Wybacz, ale do tanga trzeba dwojga... może on Tobie też daje niezły sex? :) A jeśli Ty uważasz, że dajesz mu satysfakcję a sama jej nie doświadczasz - powiedz to jemu, a nie miej pretensji, że facet nie jest duchem świętym odczytującym fale mózgowe partnerki. Więc jak to jest z tą jednostronnoscią w związku? Ale naprawdę?

Jak dajesz drugiej osobie z siebie dużo i ta osoba nie musi i nie daje nic w zamian to z czasem dajesz wiecej i wiecej bo myślisz, że może wreszcie coś dostaniesz w zamian... Ale tak się nie dzieje, a Ty nie masz już nic do zaoferowanie, ta druga osoba to widzi i odchodzi bo wie, że już wszysko ma... To tak jakby mieć 100 złotych i dac najpierw 20, a w zamian nie dostać nic, dołożyć następne 20, a tu dalej nic, i tak dokładać, dokładać, aż odda się całe 100, a wtedy druga strona szuka nowej setki.

Jedno wiem na pewno, mnie kiedys zostawil po 3 latach facet , powodem bylo to, ze za bardzo kochalam- co za tym idzie bylam za dobra... Tak wielka dostalam wtedy nauczke, ze zupelnie zmienilam nastawienie do mezczyzn, nie dawalam sie wykorzystywac, postawilam na partnerstwo i pozwalalam facetowi sie wykazac, dzieki mojej strategii mam cudownego i kochajacego męża :-) Zycze powodzenia

Gość otak
"To kobiety niezależne i znające swoją wartość. Najcześciej bardzo ładne i seksowne." zgadza sie najczesciej tak jest

Wszyscy macie racje... rozstaliśmy sie i to był mój wybór. Ja powiedziałam , ze takie życie mi nie pasuje... ale wiecie co ? myslałam , ze będzie chciał jakiś wyjaśnień, kurcze nie wiem, o coś zapyta... a on nic... tylko zadzwonił , ze zostały u mnie jego kąpielówki! Kompletna klapa... a ja miałam nadzieje , ze to wreszcie ten na całe życie..... i macie rację : nienawidze samotności i dawania sobie rady zawsze sama :(

Gość glupia kobita z ciebie i tyle
tak ogolnie za glupote plci sie najwyzsza cene naucz sie w koncu zyc sama