Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycjaaaaaaaa

jak mu zaufać?

Polecane posty

Gość patrycjaaaaaaaa

nie potrafie zaufać mojemu facetowi, czesto go podejrzewam o różne głupstwa ,a wszystko przez to ,ze zaraz jak sie poznalismy on jeszcze byl w zwiazku ze swoja dziewczyna o czym dowiedzialam sie po bardzo długim czasie. Nie wyszło mu z nią ,poznał mnie i rozstał się z tamtą tak w skrocie. Czy przejdzie mi moja podejrzliwość co do niego ?

Gość patrycjaaaaaaaa
a lubie robic lody i tego mi strasznie brakuje:(

Gość patrycjaaaaaaaa
??

Gość patrycjaaaaaaaa
a dlaczego nie ? bez zufania nie ma zwiazku

Gość patrycjaaaaaaaa
nie dodałam jeszcze, że on jest czarnoskóry i ma całkiem potężnego badyla, którego lubie masować z wielkim namaszczeniem

To znaczy mam na mysli, ze skoro on tak postapil, Twoj umysl i Twoja podswiadomosc sa widac inteligentniejsze od Twego serca i slusznie podpowiadaja Ci, ze takiemu komus ufac nie warto. Tak po prostu :) To znaczy jesli Cie robrze zrozumialam, ze spotykal sie z Toba bedac z nia w zwiazku...

Gość patrycjaaaaaaaa
jak ci sie nudzi to schowaj sie pod stoł i sobie pomasuj jestes kiepska w tekstach

Gość ALE JESTEŚ PUSTA!!!!!!

Gość patrycjaaaaaaaa
na to wychodzi ,ale dalej jestesmy razem ,a problemem jest zaufanie

Owszem, nie ma, ale z niektorymi osobami w zwiazki wchodzic po prostu nie warto. Na pewno takimi osobami sa tzw. mezczyzni bez jaj, czyli tacy smieszni asekuranccy panowie, co to w zyciu nie zwroca uwagi partnerce, ze cos nie tak dzieje sie z ich zwiazkiem, a zamiast poswiecic energie na jego naprawe, poswiecaja ja na szukanie lepszej partii. Oczywiscie w tajemnicy, bo trudno im przezyc miesiace lub tygodnie bez sexu czy bez innych "udogodnien" serwowanych przez Jeszcze Aktualna Partnerke Na Wylocie :)

No wiec powiem Ci tak, moim zdaniem nie powinnas zagluszac glosu ktory podpowiada Ci ostroznosc wobec tego faceta :) Masz jakies podstawy zeby mu zaufac w tym wzgledzie? Z tego co piszesz masz raczej podstawy zeby sadzic, ze konczy zwiazki raczej malo przyjemnie. Wiec troche glupie i nielogiczne byloby zaufanie takiemu komus :D

Gość patrycjaaaaaaaa
to mnie pocieszyłas :) gdybym go nie kochala pewnie dawno bym go olała, jest inaczej ....co do tego czy zachowuje się jak facet bez jaj...czasami jest tak ,ze w związku coś nie wychodzi i czujemy się źle z partnerem los postawi nam na swojej drodze kogoś innego z kim czujem się lepiej więc czy nie wrato wtedy spropować skoro nie ma jeszcze poważnych zobowiązań

Gość patrycjaaaaaaaa
to jest tak widzę wady i zagrożenia jakie mogą powstać ,jestem świadoma tego ,ze moze postapić ze mna podobnie ,ale dalej z nim jestem , staram się mu ufać- nie zawsze mi to wychodzi z drugiej strony nie chce generalizowac całej tej sytuacji bo kazdy "dociera się " ,poznaje w okresie znajomosci z partnerem , więc mogło mu po prostu nie wyjsc z tamtą dziewczyną

Oczywiscie, ze mu moglo nie wyjsc z tamta dziewczyna i to ze z nia byl nie oznacza, ze powinien byc z nia do smierci, skoro czul sie w tym zwiazku zle. Po prostu jesli cos nie wychodzi, trzeba starac sie to naprawic. Olac jest najlatwiej... Albo po prostu podjac decyzje - zostaje lub odchodze, a nie bawic sie uczuciami dwu osob.

Gość patrycjaaaaaaaa
masz racje , zgadzam się z tym co piszesz ,ale i tak nie moge sie wycofać bo juz sie zaangażowalam mam tylko nadzieje ,ze nie będę tego poźniej żałować , a co do mężczyzn i zaufania tak juz chyba nam kobietom zostanie ,ze nigdy do konca nie będziemy im ufac