Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siersciuchowy gnojek

czy to mozliwe by...

Polecane posty

ostatnio byłem ze znajomymi w klubie na zabawie dla starych i młodych - taka wielopokoleniowa :) i byłem tam podrywany przez starszą panią (tak mniej więcej 45l) kobieta wyglądała i zachowywała się jakby miała wsciekliznę macicy :) przez chwilę miałem nawet ochotę odwzajemnić jej zainteresowanie ale bałem się, że jak zaproponuje seks, loda czy cos w tym rodzaju to zostanę wyśmiany (babka w sumie niczego sobie no ale co mogłoby mnie połączyć z kobietą, która jest starsza ode mnie o jakieś 20 lat - tylko ruchańsko tej jednej nocy) już od tygodnia wciąż mysle o niej i o tej sytuacji. (być może już nigdy mi sie taka akcja nie powtórzy) i nawet zaczynam żałować, tylko czy mam czego? czy są w Polsce dojrzałe kobiety, które potrafią obciągnąć w męskim WC, na tylnym siedzeniu w aucie?...

Gość niestaryniemłody
Są, są. Uwierz w to. One mają większe potrzeby i o wiele większą potrzebę niz jakieś 20-letnie siksy :)

Gość dorcia3567
ja mam 37 lat ale mnie nie kręcą nastolatki , raczej się nimi bawię niż miałabym ochotę ochotę na seks. Zdecydowanie wolę starszych lub rówieśników

Gość kitajec
Jesteś palant że nie zaproponowałeś czegoś więcej.

Gość rzezimieszek
haha 37letnia bawiaca sie nastolatkami. chyba tymi z mlekiem pod nosem. ci majacy kolo 20tu niestety dla ciebie mamuśko wola jedrniejsze ciała

tak też czuje, że dałem dupy i stąd tak teraz rozmyślam nad tym i przeżywam :( na zabawie wierzyć mi się nie chciało w to, by taka kobieta miała ochotę na chłopaka, który mógłby być jej synem. no a może ja po prostu źle odebrałem jej gesty? ale to chyba nie jest normalne zachowanie: nie odrywała wzroku ode mnie, w sumie to się wciąz na mnie gapiła, mrugała jednym okiem, pożniej przyszła i prosiła do tańca, ocierała się, macała, podszczypywała, w końcu pocałowała w szyję, chyba chciała tez w usta (odsunąłem się), jak wyszedłem z kumplami na dwór rozwaliła się na moim miejscu i siedziała tak sama czekając cholera wie na co, podczas mojej nieobecności piła moje piwo. kurwa... a może to jakieś moje młodzieńcze fantazje, fanaberie że ona miała na mnie ochotę, cóż.. nie spróbowałem, nie przekonam się już o tym :(

Idź na taką zabawę jeszcze raz, pewnie ją tam spotkasz i wtedy będziesz miał okazję się dowiedzieć czego tak naprawdę chciała :)

Gość 45 lat starsza pani :(
ty czlowieku wez sie w leb stuknij starsza pani to jest po 60tce zeby nie bylo mam 25 lat wspolczuje ci se ty w wieku 45 lat bedziesz juz czul sie staro