Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonkka22

zapominalski...

Polecane posty

Gość niestety....
wydawało mi się, że dobrą metodą jest odbieranie mu wszystkiego po przyjściu do domu ( tzn. kluczyków, dokumentów itd. ), ale najczęściej bywa tak, że on zapomniał wziąć czegoś z samochodu i wychodzi po kilka razy... i wtedy po którymś tam razie jego wyjścia do samochodu , nie nadążam z odebraniem tych rzeczy... no a rano jak zwykle cyrk... I sto pytań, czy nie widziałam.... ?

Gość lamka 2
To nic nie da, to jest poprostu nerwica natrectw.

Gość niestety....
no właśnie... ja wiem, że on nad tym nie jest w stanie zapanować.... i staram się podchodzić do tego spokojnie... ale nie zawsze mi się udaje i dziś rano zrobiłam awanturę...i tak jest co kilka dni....

Gość lamka 2
Wg moich obserwacji mozna malymi kroczkami, ale to nie w kazdym wypadku. Np. mam takiego przyjaciela, on z kolei sprzata wszytsko co sie da, doslownie po ostatnim kęsie posiłku zabiera wszystko ze stolu, sklada obrus w kostke i zaklada taki roboczy. Przy tym czesto odkurza, bo np. okruszki mogly spac, wietrzy mieszkanie itd. W takim wypadku nalezy go przymusic zeby np. raz nie posprzatal ze stolu natychmiast tylko np. po jakiejs godzinie, wtedy on stoczy niejako ze soba walke i zobaczy, ze przez ta godzine nic mu sie nie stalo, ze rownie dobrze moze to zrobic pozniej albo i niektorych czynnosci wcale bez straty dla siebie. Poprostu ci z ta nerwica sie poprostu tymi czynnosciami, ta kontrola uspokajaja.

Gość iwonkka22
ja sie zastanawiam w takim razie o czym oni myślą?bo ja jak gdzieś wychodze to się zastanawiam co będzie mi potrzebne..i nie zdarza mi się wracać do domu.. o właśnie dzwonił z pracy że zapomniał kluczy do domu..hehe..

Gość iwonkka22
skoro już zaczęłam w internecie szukać sposobu na to -zapominanie,to znaczy że jestem na skraju wytrzymałości:((